Safe Education

Gjør din drøm til virkelighet. Lær deg mer om å prestere bra og hvordan du kan videreformidle det til andre. Vi har utdanninger som utvikler både deg og andre.

SAFE er en utdanningsorganisasjon som har sin virksomhet i Norden. Vi har utdannet 1000 talls personlige trenere, gruppetreningsinstruktører og kostholdsrådgivere i snart 30 år og vi vet at mer enn 90 % av disse har skaffet seg jobb etter endt utdanning. I dag tilbyr vi et eget felt innen forretning: SAFE Business som er et utviklingsprogram og kurs for de som eier og/eller har startet virksomhet i treningsbransjen.

Vår visjon er å få mennesker og bedrifter til å vokse gjennom økt kompetanse. Vi er av den overbevisning at alle mennesker blir gode på det de trener på. Vi vet at vi lærer på ulike måter og med ulik hastighet. Derfor er våre undervisningsmetoder tuftet på tanken om å engasjere flere sanser for å optimalisere læring for alle. Vi blander tradisjonell lærerstyrt undervisning med varierte innlæringsaktiviteter og streber etter å ligge i forkant når det gjelder metoder, innhold og forelesere. På våre utdanninger vil du ikke bare få ny kunnskap. Du som menneske kommer også til å vokse i møtet med andre mennesker. Du kan forvente deg øvelser hvor både hørsel, synet og sansning blir involvert. På bakgrunn av en helhetlig tanke om hvordan alt henger sammen vil vi sikre at du etter endt utdanning kan tre inn i ditt nye yrke Velkommen til SAFE!


 |  1 2   |  Neste side >>

F.A.M Instruktør

Funksjonell trening er trening der du bruker og utfordrer kroppens naturlige bevegelsesmønster og funksjoner, som balanse, koordinasjon, spenst, styrke, bevegelighet og motorikk

Sted Dato Varighet Pris
Oslo, Skøyen Oslo, Skøyen 4 dager 7.500 kr  

Kostholdsrådgiver

Dine matvaner styres av dine tanker og atferdsmønster! Med økt kunnskap om hvordan samspillet fungerer mellom hjernen og maten du spiser, skapes en ny forståelse for hva du og andre trenger for å få en god helsefremmende hverdag.

Sted Dato Varighet Pris
Oslo, Skøyen Oslo, Skøyen 27.08.2020 27.08.2020 19.900 kr  

Personal training business management

Et utviklingsprogram for virksomheter tilegnet eiere, sjefer og andre ledere på ulike treningsarenaer med ambisjon om å starte opp og/ eller utvikle sin PT-virksomhet på både kort- og lang sikt

Sted Dato Varighet Pris
Oslo, Skøyen Oslo, Skøyen 4 dager 11.980 kr  

Personlig trener

Behovet for høyt utdannet Personlig trenere er stort, og med en lisens fra SAFE Education kan du søke jobb hvor du vil, både i Norge og i utlandet! Og de som ønsker å starte egen virksomhet har de best forutsetninger!

Sted Dato Varighet Pris
Bergen Bergen 39.200 kr  
Oslo, Skøyen Oslo, Skøyen 192 timer 49.000 kr  

Personlig trenerfor helsefag

SAFE Education har i lengre tid hatt et samarbeid med Høyskolen i Oslo og Akershus der vi tilbyr studenter muligheten til å bygge på sin utdanning slik at de i løpet av og/eller etter endt studie også kan jobbe som Personlig trener.

Sted Dato Varighet Pris
Bergen Bergen 39.200 kr  
Oslo, Skøyen Oslo, Skøyen 192 timer 29.900 kr  

PT årsenhet

Personlig trener er fremtidens yrke! Hele treningsbransjen vokser og etterspørselen etter kompetente personlige trenere vokser med den. Med lisens fra SAFE kan du søke jobb hvor du vil, både i Norge og i utlandet.

Sted Dato Varighet Pris
Bergen Bergen 39.200 kr  
Oslo, Skøyen Oslo, Skøyen 1 år fra 62.775 kr  

Viderutdanning - Mobility trainer

Med økt forståelse for mobilitet i både teori og praksis kan du løfte bevegelsespotensialet og kroppskontrollen og dermed ta treningen til et nytt nivå

Sted Dato Varighet Pris
Bergen Bergen 2 dager 5.990 kr  
Oslo, Skøyen Oslo, Skøyen 30.05.2020 2 dager30.05.2020 5.990 kr  

Viderutdanning - Salg og coaching

Utdanningen hjelper deg å utvikle ditt personlige entreprenørselskap, finne, sette og oppnå mål, skape et forretningsmessig tankesett samt utvikle din personlige kommunikasjon, coaching og markedsføring.

Sted Dato Varighet Pris
Oslo, Skøyen Oslo, Skøyen 07.11.2020 48 timer07.11.2020 14.800 kr  
 |  1 2   |  Neste side >>