STUDYO Sentrum

STUDYO er et danse- og treningsstudio i Østerdalsgata 1 i Oslo. Det drives av Shireen, som er en av norges fremste magedanserinner. I tillegg til å drive STUDYO, undervise og opptre, tar hun for tiden en videreutdannelse innen danse- og bevegelsesterapi. Hun underviser flere steder i Oslo og kan også leies til undervisning andre steder i landet. Kurstilbud: Magedans, Arabix, Styrketrening, Høypuls, Stretching, Line dance m.m.

Shireen har danset hele livet, og i 1997 begynte hun med magedans. De senere årene har hun studert flere stilarter og utdannet seg som pedagog. Ukentlig underviser hun på alle nivåer, og du kan se henne live på restauranter i Oslo hver fredag og lørdag. Hun er kjent for sin fantastiske utstråling og avslappede, lekne og fengende stil. Med lang erfaring innenfor ballet, og bruker hun mye tid teknikk og grasiøsitet i sin undervisning.

I tillegg er hun primus motor for line dance-gruppa Ponderosa Sweethearts.


 |  1 2   |  Neste side >>

Arabix - trending for hele kroppen + stretch

Arabix er et helt unikt treningsopplegg utviklet av magedanserinnen Shireen på bakgrunn av hennes erfaringer med ballett, aerobic, styrketrening, yoga/pilates og selvfølgelig magedans. Gled deg til en helhetlig treningsopplevelse!

Sted Dato Varighet Pris
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum 10 kvelder 3.200 kr  

Barnedans 5 - 7 år

En herlig aktivitet for barna på veien hjem fra barnehagen! Nå tilbyr vi barnedans i STUDYO! La barna få danse mens du går på butikken, eller observer poden mens du tar deg en kopp kaffe hos oss.

Sted Dato Varighet Pris
Oslo, Gamlebyen Oslo, Gamlebyen 10 dager 950 kr  

BELLYPOP - Magedans til popmusikk!

Bli med på magedans til popmusikk med Shireen! Dette er ukas høydepunkt og du får trent mens du har det gøy og får ut litt partystemning :D

Sted Dato Varighet Pris
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum 10 dager 1.875 kr  

Dansekurs for utdrikningslag!

Lyst å finne på noe morsomt med gjengen til utdrikningslaget? Vi tilbyr dansekurs for grupper på inntil 20 pers i line dance, magedans, burlesk, hula hula og groove. Ta kontakt for å få et skreddersydd opplegg booke tid!

Sted Dato Varighet Pris
Hele landet Hele landet 2.500 kr  

Deep Flow Stretch - inngående uttøyning

De fleste har nokså statiske arbeidsdager, noe som fører til spenninger som setter seg i kroppen og kan føre til problemer på sikt. Deep Flow Stretching gir deg en deilig time med avkobling som hjelper deg med å holde kroppen frisk og smidig.

Sted Dato Varighet Pris
Oslo, Gamlebyen Oslo, Gamlebyen 10 kvelder 930 kr  

Footloose - høypulskombinasjoner (svett dansetime)

Føler du for å sparke igang uken med litt dans!? Bli med på Footloose i STUDYO!

Sted Dato Varighet Pris
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum 10 kvelder 1.875 kr  

Line dance - nybegynnere/litt øvet

Vi tilbyr kurs i line dance - nybegynnere/litt øvet. Syns du det danses for lite om dagen? Nå kan du trene ved å danse deg gjennom line dance-kombinasjoner til musikksjangere som hip hop, disco, r´n´b og pop!

Sted Dato Varighet Pris
Oslo, Gamlebyen Oslo, Gamlebyen 10 kvelder 1.875 kr  

Mage- rumpe- lår styrketrening

De fleste har nokså statiske arbeidsdager, noe som fører til spenninger som setter seg i kroppen og kan føre til problemer på sikt. Mage- rumpe- lår styrketrening gir deg en deilig halvtime med avkobling som hjelper deg med å holde kroppen frisk og smidig.

Sted Dato Varighet Pris
Oslo, Gamlebyen Oslo, Gamlebyen 10 kvelder 930 kr  
 |  1 2   |  Neste side >>