STUDYO Sentrum

STUDYO er et danse- og treningsstudio i Østerdalsgata 1 i Oslo. Det drives av Shireen, som er en av norges fremste magedanserinner. I tillegg til å drive STUDYO, undervise og opptre, tar hun for tiden en videreutdannelse innen danse- og bevegelsesterapi. Hun underviser flere steder i Oslo og kan også leies til undervisning andre steder i landet. Kurstilbud: Magedans, Arabix, Styrketrening, Høypuls, Stretching, Line dance m.m.

Shireen har danset hele livet, og i 1997 begynte hun med magedans. De senere årene har hun studert flere stilarter og utdannet seg som pedagog. Ukentlig underviser hun på alle nivåer, og du kan se henne live på restauranter i Oslo hver fredag og lørdag. Hun er kjent for sin fantastiske utstråling og avslappede, lekne og fengende stil. Med lang erfaring innenfor ballet, og bruker hun mye tid teknikk og grasiøsitet i sin undervisning.

I tillegg er hun primus motor for line dance-gruppa Ponderosa Sweethearts.


 |  1 2   |  Neste side >>

ARABIX - Et unikt treningsopplegg!

Arabix er et helt unikt treningsopplegg utviklet av magedanserinnen Shireen på bakgrunn av hennes erfaringer med ballett, aerobic, styrketrening, yoga/pilates og selvfølgelig magedans. Gled deg til en helhetlig treningsopplevelse!

Sted Dato Varighet Pris
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum 6 kvelder 1500 kr  

BELLYPOP - Magedans til popmusikk!

Bli med på magedans til popmusikk med Shireen! Dette er ukas høydepunkt og du får trent mens du har det gøy og får ut litt partystemning :D

Sted Dato Varighet Pris
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum 6 dager 1150 kr  

Dansekurs for utdrikningslag!

Lyst å finne på noe morsomt med gjengen til utdrikningslaget? Vi tilbyr dansekurs for grupper på inntil 20 pers i line dance, magedans, burlesk, hula hula og groove. Ta kontakt for å få et skreddersydd opplegg booke tid!

Sted Dato Varighet Pris
Hele landet Hele landet 0 år 2500 kr  

Line Dance med Ponderosa Sweethearts!

Bli med på line dance med Ponderosa Sweethearts! I løpet av kurset lærer dere 6-8 koreografier i enkel til middels vanskelighetsgrad, og kursdeltakerne får tilgang til treningsvideoer de kan øve etter hjemme.

Sted Dato Varighet Pris
Hele landet Hele landet 6 kvelder 1150 kr  
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum 6 kvelder 1150 kr  

MAGEDANS - Nybegynnere/Teknikk

Vil du lære magedans på en grundig og skånsom måte av en engasjert instruktør som går sirlig gjennom teknikken som ligger i bevegelsene, er dette kurset for deg. Magedans egner seg ypperlig for alle som vil komme i form og styrke kropp og holdning- og samtidig ha det gøy!

Sted Dato Varighet Pris
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum 6 kvelder 1150 kr  

MAGEDANS - Teknikk

Magedans er ypperlig trening fordi man ved hjelp av bevegelsene styrker kjernemuskulaturen og forbedrer holdningen, hvilket lindrer og hildrer smerter og ryggplager og fordrer til generell bedret fysisk helse. Men for å oppnå dette, må man kunne teknikken!

Sted Dato Varighet Pris
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum 6 kvelder 1150 kr  

MAGEDANS - Øvet/Dansegruppen Bellycious

Kurset er for alle som ønsker å danse magedans med stor vekt på god teknikk og vil opptre som en del av dansegruppen Bellycious. Vi trener på en avslappet og morsom måte og bygger opp repertoiret vårt med koreografier fra ulike dansestiler instruert og koreografert av Shireen.

Sted Dato Varighet Pris
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum 6 kvelder 1500 kr  

Magedans på Høvik!

Et velgjørende kurs for alle som ønsker å starte uken med smidige bevegelser og gjøre noe virkelig godt for kroppen!

Sted Dato Varighet Pris
Bærum / Sandvika Bærum / Sandvika 6 kvelder 2400 kr  
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum 6 kvelder 2400 kr  
 |  1 2   |  Neste side >>