SOLSIDEN Helse & Velvære

Velkommen til SOLSIDEN Helse & Velvære! SOLSIDEN Helse & Velvære tilbyr unike helsefremmende kurs og behandlinger.

Hilde Person er begeistret grunnlegger av Solsiden Helse & Velvære, og tilbyr foredrag i mikrosirkulasjon og BEMER® behandling, Access Bars® og Transformational Breath®. Hun er Transformational Breath®Coach, BEMER Partner, Access Consciousness Bars®Facilitator og NLP Trener & Master Coach. Unn deg selvpleie på en unik og behagelig måte, ta kontakt i dag!


Access Bars - kurs for stressmestring og bedre nattesøvn

Vi tilbyr kurs i Access Consciousness Bars. Access Bars vil kunne hjelpe deg med å gi slipp på fastlåste tanker og hode spinn, med fredfulle dager og netter som resultat. Bestill deg en time for å prøve først, eller meld deg på dagskurs og få tilbake ro, gleden og gnisten!

Sted Dato Varighet Pris
Asker Asker 1 dag 2.850 kr  
Asker, Solsiden Helse ... Asker 1 dag 2.850 kr  

Bemer - Bedre din mikrosirkulasjon for bedre helse

STRESS, SKADER, SMERTER ? Akutt eller kronisk sykdom? Hvordan din mikrosirkulasjon fungerer, er avgjørende for kroppens evne til å lege seg selv. Du kan, med enkle grep øke din mikrosirkulasjon med 30%.

Sted Dato Varighet Pris
Asker Asker 1 time 0.- kr  

Din Mikrosirkulasjon avgjør din helse

Forskning viser at det er høy beviskorrelasjon mellom sykdom og nedsatt mikrosirkulasjon. Jeg holder jevnlig foredrag om mikrosirkulasjonens betydning for optimal helse.

Sted Dato Varighet Pris
Asker Asker 45 minutter 0.- kr  

Foredrag om Bemer behandling og mikrosirkulasjon

Stress, skader, smerter ? Akutt eller kronisk sykdom? Hvordan din mikrosirkulasjon fungerer, er avgjørende for kroppens evne til å lege seg selv. Du kan, med enkle grep øke din mikrosirkulasjon med 30%.

Sted Dato Varighet Pris
Asker Asker 1 time 0.- kr  

Gratis foredrag om immunforsvaret i mikrosirkulasjon med Bemer

Foredraget holdes i stort møterom med få deltakere, FHI retningslinjer følges. Lavt immunforsvar? Stress, skader, smerter ? Akutt eller kronisk sykdom? At din mikrosirkulasjon har god funksjon, er avgjørende for kroppens evne til å lege seg selv.

Sted Dato Varighet Pris
Asker Asker 1 time Gratis kr  

Informasjonskveld om BEMER behandling

Stress, skader, smerter? Akutt eller kronisk sykdom? Hvordan din mikrosirkulasjon fungerer, er avgjørende for kroppens evne til å lege seg selv. Du kan, med enkle grep øke din mikrosirkulasjon med 30%.

Sted Dato Varighet Pris
Asker Asker 1 time 0.- kr  

Transformational Breath

Transformational Breath er en State of the Art dynamisk, enkel og kraftfullt helsefremmende prosess, som skaper stor transformasjon i ens liv. Det er en pålitelig og effektiv teknikk, som benytter seg av en høy vibrasjonskraft, skapt ut fra et spesifikt pustemønster.

Sted Dato Varighet Pris
Bærum / Sandvika Bærum / Sandvika 1 dag fra 590 kr