Rock’n Rolf Danseskole og Dance Shop driver med danseundervisning og salg av danseeffekter.
Rolf Aastvedt startet danseskolen i 1988 og har drevet aktivt med dans siden 1986. Rolf har hatt kurs over hele landet og i 1993 kom Heidi Hartvigsen til Bergen og Heidi og Rolf ble etablert som dansepar. De har begge danset internasjonalt og nasjonalt innen Swing Boggie Woogie med gode resultater. Begge to deltar aktivt i undervisning på danseskolen hvor det nå er 26 instruktører. Det er mulig å leie instruktør fra danseskolen til alle de typer dans som vi tilbyr. Dette være seg på skoler, lag og foreninger, borettslag eller firma. Vi tilbyr instruktører både på dagtid og kveldstid, samt helgekurs hvis det er ønskelig.


 |  1 2 3 4   |  Neste side >>

Ballettkurs for nybegynnere (13 år+)

Vi tilbyr ballettkurs for barn på nybegynner nivå. Du går gjennom grunnleggende steg, vokabular og lærer deg enklere sekvenser.

Sted Dato Varighet Pris
Bergen Bergen 15 uker  

Ballettkurs litt øvet nivå (13 år+)

Vi tilbyr ballettkurs for barn på litt øvet nivå. Dette er kurset for deg som har danset Ballett en del før og er på leting etter nye utfordringer. Det antas at du kan en del av vokabularet og de grunnleggende stegene ettersom klassen bygger videre utover disse.

Sted Dato Varighet Pris
Bergen Bergen 15 uker  

Brudevals

Vi tilbyr dansekurs i brudevals. Det er mange ting som skal være i boks til bryllupet og brudevals er en av dem. Det er ofte en del spørsmål man har til akkurat denne biten av bryllupet og de fleste lurer på det samme. Hvor lang tid i forveien bør jeg begynne å øve på brudevals.

Sted Dato Varighet Pris
Bergen Bergen 1 helg (5 timer) 1.200 pr par kr  

Dansekurs for barn (6 - 7 år)

Barnedans er en trygg start for de aller minste. Det er en blanding av lek, dans og læring. De lærer seg å koble bevegelse til musikk, både gjennom tradisjonelle barnesanger og nyere listemusikk. De danser enkle danser i grupper eller to og to, som f.eks. «Bro bro brille».

Sted Dato Varighet Pris
Bergen Bergen 15 uker  

Folkeswing variasjoner - åpent nivå

Vi tilbyr dansekurs i folkeswing variasjoner på åpent nivå. Swing referer originalt til pardans-stiler som utviklet seg sammen med swing-musikken fra 1920 til 1940-tallet.

Sted Dato Varighet Pris
Bergen Bergen 13 uker á 60 minutter 1.690 kr  

Freestyle - litt øvet nivå

Vi tilbyr dansekurs i freestyle på litt øvet nivå. Du utvikler en større teknisk forståelse og jobber mer med bevegelse og musikken. Freestyle er en energisk danseform som krever mye av danseren både når det gjelder styrke, fleksibilitet og utholdenhet.

Sted Dato Varighet Pris
Bergen Bergen 15 uker  

Freestyle - øvet nivå

Vi tilbyr dansekurs i freestyle på øvet nivå. Dansekurset er for de som er på leting etter en utfordring. Det grunnleggende må være på plass og man begynner å leke seg med de mange mulighetene som Freestyle byr på.

Sted Dato Varighet Pris
Bergen Bergen 15 uker  

Freestyle for nybegynnere

Vi tilbyr dansekurs i freestyle for nybegynnere. Du lærer grunnleggende steg og ferdigheter. Freestyle er en energisk danseform som krever mye av danseren både når det gjelder styrke, fleksibilitet og utholdenhet.

Sted Dato Varighet Pris
Bergen Bergen 15 uker  
 |  1 2 3 4   |  Neste side >>