RessursAkademiet AS

RessursCompagniet AS tilbyr tjenester innenfor området karriereveiledning, kurs - onlinekurs, undervisning, spesialpedagogiske tjenester og veiledning. Har du behov for å endre på din livssituasjon, karriere eller jobbsituasjon? Ønsker du karriereveiledning, personlig veiledning eller at du som forelder ønsker informasjon og veiledning innenfor dataspilling? Eller om du er ungdom eller unge voksne og har behov for veiledning. Tilbyr også Norges første jobbsøkerkurs på nett, online-kurset Bli en attraktiv jobbsøker.


Attraktiv jobbsøker - nettkurs

Vi tilbyr Norges første online-kurs som tar deg steg for steg gjennom hele jobbsøkerprosessen hvor målet er drømmejobben! Du vil oppdage mulighetene ditt nettverk har, og bli bevissthet på egen kompetanse, ferdigheter, egenskaper og motivasjon slik at du kan se nye muligheter innenfor egen karriere.

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie Tilgang til kurset i 1. år 1.750 pr modul kr  

Barne- og ungdomsarbeider modell 2 - Nettkurs

Vi tilbyr nettkurs til barne og ungdomsarbeider, rullerende opptak. Teorigrunnlaget skal medvirke til å dekke behovet for barne- og ungdomsarbeidere som kan legge til rette for aktivitet, glede og livsutfoldelse for barn og unge. Opplæringen gjennomføres som nettkurs via vår digitale kurs plattform.

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 6 - 8 individuelle veiledningstimer... 9.900 kr  

Barne- og ungdomsarbeider modell 3 - Klasserom

Vi tilbyr barne- og ungdomsarbeider - modell 3 (VG2, teori). Opplæringen gjennomføres som rent nettkurs uten videoundervisning via vår digitale kurs plattform. Dette er selvstudium med videoforelesningene som ligger til hvert kapittel i kursportalen

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 1 gang i uken i 4 månder 15.500 kr  

Barne- og ungdomsarbeider modell 4 - Virtuelt klasserom

Vi tilbyr intensivkurs til barna- og ungdomsarbeider i virtuelt klasserom. Teorigrunnlaget skal medvirke til å dekke behovet for barne- og ungdomsarbeidere som kan legge til rette for aktivitet, glede og livsutfoldelse for barn og unge.

Sted Dato Varighet Pris
Drammen Drammen 06.10.2022 1 gang i uken i 1 år06.10.2022 24.500 kr  

Intensivkurs Barne- og ungdomsarbeider modell 1 - Nett

Vi tilbyr intensivkurs til barne- og ungdomsarbeider i Virtuelt klasserom. Teorigrunnlaget skal medvirke til å dekke behovet for barne- og ungdomsarbeidere som kan legge til rette for aktivitet, glede og livsutfoldelse for barn og unge.

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 1 gang pr uke - 1 semester - tilgan... 14.900 kr