Rælingen Jeger- og Fiskerforening

RJFF er en aktiv forening, som passer for de fleste som er interessert i jakt, fiske og friluftsliv.
Foreningen er åpen for alle som deler disse interessene.
RJFF har for tiden over 600 medlemmer, og antallet har økt jevnt og trutt de siste årene. Det er stadig plass til flere.

RJFF driver mange aktiviteter. Blant annet driver vi skytebane, klubbhuset står til disposisjon til foreningens medlemmer til aktiviteter rettet mot jakt, fiske og friluftsliv og mye annet.


Beverjakt

Rælingen JFF har satt opp brakker for å drive gluggjakt på rev ved åteplasser på tre steder: Ved Holt Skole, Fjerdingby gård og ved Uller. I brakkene kan du sitte komfortabelt mens du venter på at Mikkel skal dukke opp.

Sted Dato Varighet Pris
Rælingen Rælingen  

Grunnleggende kurs i hagleskyting

Vi tilbyr grunnleggende kurs i hagleskyting - bli en bedre hagleskytter med hjelp av Rælingen JFF’s instruktører. Dag 1 er en teori kveld med tilpassing av våpen, vedlikehold og skyteteknikk. Dag 2 møtes vi på skytebanen og setter teori ut i praksis.

Sted Dato Varighet Pris
Rælingen Rælingen 2 dager 800 kr  

Jegerprøvekurs

Vi tilbyr jegerprøvekurs. Jegerprøven består av et obligatorisk kurs og en teoretisk eksamen. Det obligatoriske kurset er på 30 timer.

Sted Dato Varighet Pris
Skedsmo / Lillestrøm Skedsmo / Lillestrøm 10 dager / kvelder 2.250 kr  

Revejakt for alle

Rælingen JFF har satt opp brakker for å drive gluggjakt på rev ved åteplasser på 3 steder: Ved Holt Skole, Fjerdingby gård og ved Uller. I brakkene kan du sitte komfortabelt mens du venter på at Mikkel skal dukke opp.

Sted Dato Varighet Pris
Rælingen Rælingen  

Saueaversjon

Vi tilbyr hund / sau aversjonsdressur i samarbeid med Ole Flatner på Nes i Rælingen. Dressuren foretas av instruktører autorisert av NJFF.

Sted Dato Varighet Pris
Rælingen Rælingen