Prosessakademiet

Prosessakademiet er for deg som ønsker å gjøre en forskjell for andre mennesker. For deg som hver dag går på jobb for å få andre til å lykkes. For deg som er leder, lærer, sosionom, veileder, sykepleier, politi, barnevernspedagog, lege, terapeut ... osv ... Det er for å gjøre en forskjell for akkurat dere at Prosessakademiet så dagens lys våren 2021. Her skal du finne muligheter for faglig påfyll og støtte slik at du kan fortsette den fantastiske jobben du gjør både nå og i mange år fremover.


 |  1 2 3   |  Neste side >>

Kreative metoder - zoom

Vi tilbyr webinar om kreative metoder via zoom. I dette kurset får du en innføring i ulike kreative metoder som kan benyttes i ditt profesjonelle veiledningsarbeid med mennesker. Vi jobber i plenum og i mindre grupper.

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 5 dager 4.990 kr  

Kreative metoder - zoom (ettermiddag)

Vi tilbyr webinar om kreative metoder via zoom på ettermiddager. I dette kurset får du en innføring i ulike kreative metoder som kan benyttes i ditt profesjonelle veiledningsarbeid med mennesker. Vi jobber i plenum og i mindre grupper.

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 5 ganger 4.990 kr  

Kreative metoder - zoom (kveldstid)

Vi tilbyr webinar om kreative metoder via zoom på kveldstid. I dette kurset får du en innføring i ulike kreative metoder som kan benyttes i ditt profesjonelle veiledningsarbeid med mennesker. Vi jobber i plenum og i mindre grupper.

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 5 kvelder 4.990 kr  

Metaveiledning kreative metoder - zoom

Vi tilbyr workshop i metaveiledning kreative metoder via zoom. Veiledning på veiledning / metaveiledning er en viktig investering på flere måter, men det er likevel liten tradisjon for dette i Norge. Det håper vi i Prosessakademiet å være med og endre på.

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 8 samlinger 9.990 kr  

Refleksjonsgruppe engasjement og deltakelse - zoom

Vi tilbyr refleksjonsgruppe i engasjement og deltakelse som workshop via zoom. Å være den som skal legge til rette for engasjement og deltakelse i ulike grupper, kan til tider kjennes som en umulig oppgave.

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 2 1/2 time 950 kr  

Refleksjonsgruppe ledere - zoom

Vi tilbyr refleksjonsgruppe for ledere som workshop via zoom. Gruppen består av ledere som vil utvikle seg i sin lederrolle. Sammen vil vi støtte, utfordre, dele, inspirere og lære av og med hverandre.

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 4 dager 9.990 kr  

Refleksjonsgruppe ledere - zoom (kveldstid)

Vi tilbyr refleksjonsgruppe for ledere som workshop via zoom på kveldstid. Gruppen består av ledere som vil utvikle seg i sin lederrolle. Sammen vil vi støtte, utfordre, dele, inspirere og lære av og med hverandre.

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 4 kvelder 9.990 kr  

Skam - zoom

Vi tilbyr webinar om skam via zoom. Skam er en sterk og vond følelse som vi alle rammes av, men som ingen av oss liker å snakke om. Men selv om vi ikke vil vedkjenne oss vår skam, virker den likevel i oss og gir oss beskjed om at vi ikke er gode nok, at det er noe feil med oss, at ingen liker oss.

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 3 dager 1.750 kr  
 |  1 2 3   |  Neste side >>