Proaid er ett firma etablert i slutten av 2009. Vi fokuserer på førstehjelp og sikkerhet på alle arenaer.Dette være seg privat, bedrift, industri, organisasjoner m.m. Instruktørene i firmaet har lang erfaring innen emne og jobber i det daglige som paramedics i den profesjonelle ambulansetjenesten i tillegg til å drive undervisning innen førstehjelp.Totalt kan vi vise til over 20 år i den profesjonelle ambulansetjenesten og over 30 år med førstehjelpsundervisning som instruktører innen førstehjelp.


DHLR Kurs i bruk av halvautomatiske hjertestartere

Et kursopplegg utviklet av Norsk Resuscitasjonsråd og Norsk Førstehjelpsråd som er laget for nyere generasjoner av halvautomatiske hjertestartere - AED (automatiserte eksterne defibrillatorer). Kurset gir mye praktisk trening med to elever per treningsapparat og dukke.

Sted Dato Varighet Pris
Hele landet Hele landet Etter avtale  

FSE Elektrokurs førstehjelp

Vi tilbyr kurs i FSE elektrokurs med førstehjelp. Førstehjelpskurs Elektriske Skader gir deg grunnleggende kunnskaper og ferdigheter for å håndtere livstruende nødsituasjoner med voksne personer, med elektriske skader som spesialtema.

Sted Dato Varighet Pris
Askim Askim 3 timer  

Førstehjelpskurs for de med omsorg for barn

Norsk Grunnkurs førstehjelp er ett kurs utviklet og godkjent av Norsk Førstehjelpsråd. Kurset gir grunnleggende opplæring i førstehjelp på voksne. Kurset vil gi deltakerne innsikt og forståelse for enhver situasjon som oppstår når en person opplever skade eller sykdom.

Sted Dato Varighet Pris
Hele landet Hele landet 5 skoletimer (45min pr. time)  

Generelt brannvernkurs

Proaid AS har gleden av å tilby grunnleggende brannvernkurs for alle virksomheter som er pålagt å avholde brannvernopplæring. Dette gjelder eksempelvis barnehager, sykehjem, skoler, behandlingsinstitusjoner, kjøpesenter og leiekomplekser. Det stilles ingen krav til forkunnskaper for å delta.

Sted Dato Varighet Pris
Hele landet Hele landet  

Norsk Grunnkurs i førstehjelp - førstehjelp voksen

Vi tilbyr norsk grunnkurs i førstehjelp - førstehjelp voksen. ProAid har sin stolthet i å kunne benytte seg av høyt utdannede instruktører som har lang erfaring innen førstehjelpsundervisning og realkompetanse fra arbeidslivet som ambulansepersonell.

Sted Dato Varighet Pris
Hele landet Hele landet 5 skoletimer (45min pr. time)  

Varme arbeider - basiskurs

Forsikringsbransjen i Norge stiller krav om at alle som utfører arbeider hvor det benyttes åpen ild, oppvarming, sveise-, skjære-, lodde- og/eller slipeutstyr, innehar et sertifikat som dokumenterer at man har gjennomgått en godkjent opplæring i varme arbeider.

Sted Dato Varighet Pris
Hele landet Hele landet 7 timer