Powered by nature

Første steg til bedre helse begynner her. Ønsker du kunnskap om hvordan du setter kroppen din i stand til reversere sykdom, eller vil du bare være sunnere, men vet ikke hvor du skal begynne? Våre kurs er designet med deg i tankene. Enten bevisst eller ubevisst, kan vi alle bli litt frustrert over vår helse og ha et reelt ønske om å bli frisk og i god form. Powered by nature Masterclass har blitt skapt av naturen for å hjelpe deg med å ta tilbake kontrollen over helsen din.

Hver seksjon i kurset gir deg nye ferdigheter slik at du kan gjøre bærekraftige endringer i din helsetilstand og livsstil. Det finnes ingen legemidler som kan kompensere for hva kroppens celler mangler eller at kroppen din er full av giftstoffer. Du begynner ikke med alternativene, du begynner med de åpenbare selvfølgelighetene som må være på plass for at kroppen skal kunne fungere. Alle levende organismer består av celler. Kroppen din er i realiteten kun milliarder av celler som jobber sammen. Hver enkelt celle er en selvstendig biokjemisk fabrikk. Denne fabrikken trenger råstoff for å fungere, akkurat som en hvilken som helst annen fabrikk.


Powered by nature gratis mini livsstils kurs

Den best bevarte hemmeligheten innen den medisinske verden er at kroppen din leger seg selv om den har de rette forutsettinger!

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 0 kr  

Powered by nature gratis opplysningskurs farene med EMF

Alt levende styres av svake elektriske pulser som enten er indusert selv, eller fra naturlige frekvenser i omgivelsene. Menneskeskapt stråling påvirker alt liv negativt og vil på sikt føre til alvorlig sykdom. Lær hvordan du kan beskytte deg og familien og redusere belastningen.

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 0 kr  

Powered by nature masterclass

Enten bevisst eller ubevisst, kan vi alle bli litt frustrert over vår helse og ha et reelt ønske om å bli frisk og i god form. Powered by nature Masterclass tar for seg på en enkel måte de elementer du må kjenne til, for på en naturlig måte å kunne hjelpe deg med å ta tilbake kontrollen over helsen.

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 6000 kr