Pedagogskolen

For alle superhelter forkledd som lærere
Pedagogskolen vet at kombinasjonen av solid fagkunnskap, psykologisk forståelse og gode metodiske valg skaper den gode læreren som løfter kommende generasjoner dit vi trenger dem. Og - det er mange av dem der ute, vi kan virkelig være stolte av vår lærerstand. Skolesystemet sørger for etterutdanning både i fag, psykologi og metodikk. Så, hva er det Pedagogskolen vil som ikke alt er ivaretatt?


Fordypning livsmestring for pedagoger

Ville du hatt nytte av verktøy for å motivere deg selv og andre, og til å se løsninger i motgang? Skulle du ønske at du taklet utfordringer bedre, som ytre press og vanskelige relasjoner? Våre livsmestringskurs tar for seg dette - og mye mer!

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 5.900 kr  

Livsmestring for lærere

Pedagogskolen tilbyr nå kurset "Livsmestring for lærere". Det består av viktige elementer for livsmestring, tuftet på forskning innen pedagogikk, nevrovitenskap og psykologi. Et kurs som gir mye og krever minimalt Få energi og overskudd til å gjøre det du har lyst til

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie Leksjoner 3 - 16 min. - tilgang i 6... 1.200 kr  

Pedagogen som leder

Å være leder krever sin mann eller kvinne. Lederverktøy er noe vi mener er en mangelvare i utdanningen av pedagoger, til tross for hvor avgjørende det er både for pedagogens mestringsfølelse og trivsel, og for læringsmiljøet i klassen.

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie Ta kontakt kr  

Pedagogskolens kursside - Bedriftsinternt / Større grupper

Vi skreddersyr kurs for din bedrift. Vi tilbyr blant annet kurs innen selvutvikling og kommunikasjon, livsmestring, stressmestring og ledelse. Tematikken er svært aktuell i forbindelse med livsmestringsfaget i skolen.

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie Avtales kr  

Stressmestring

I denne kursmodulen vil du lære hva stress er, hvordan det påvirker oss og hva som faktisk skjer i kropp og hjerne når vi stresser. Du blir også kjent med de vanligste symptomene og årsakene ved langvarig stress.

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie Ta kontakt kr