Parito AS leverer IT-kurs og konsulent-tjenester, og holder til i Bergen. Våre IT-kurs har høy kvalitet til konkurransedyktige priser, og kursene spenner fra grunnleggende Outlook til avansert bruk av Excel.

Vår instruktør har undervist i over tjue år, og får svært gode tilbakemeldinger: "pedagogisk", "kunnskapsrik", "behagelig", "engasjerende" og "hun har meget god kompetanse, anbefales!" er bare noen av tilbakemeldingene.


 |  1 2   |  Neste side >>

Excel - grunnleggende - klasserom

Kom i gang med dette fantastiske verktøyet! Vi har fokus på basisferdigheter som å bygge formler og bruke funksjoner som bl.a. sum, gjennomsnitt og telle. Vi gjennomgår diagrammer, tabellformatering, datalister og data-analyse. Kurset går som nettkurs via Zoom ved utvidete smitteverntiltak.

Sted Dato Varighet Pris
Bergen Bergen 2 dager 4.900 kr  

Excel - grunnleggende - Online nettkurs

Vi tilbyr grunnleggende kurs i Excel. Kom i gang med dette fantastiske verktøyet! Vi har fokus på basisferdigheter som innlegging av data, hvordan bygge ulike typer formler samt bruk av funksjoner som bl.a. summering og tellefunksjon. Videre blir det diagrammer og tabellformatering for dataanalyse.

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 2 dager 4.000 kr  

Excel - videregående - Online nettkurs

Vi har fokus på utvidet bruk i Excel. Vi jobber med store ark og smarte formler med ulik bruk av absolutte og blandete referanser. Vi tar i bruk mange funksjoner bl.a. for datalister, oppslag, hvis, dato/tekst og vasking av importerte data. Du får lære delsammendrag og introduksjon til Pivottabeller

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 2 dager 4100 kr  

Excel datalister - Nettkurs 3 timer

Et 3-timers kurs der vi gjennomgår ulike verktøy i Excel for å kontrollere og analysere ulike typer datalister. Kan også bestilles uavhengig av faste datoer. Ta kontakt!

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 1 dag 1200 kr  

Excel Pivot tabeller - Nettkurs 3 timer

Et 3-timers kurs der vi gjennomgår klargjøring av data for rapportering i Pivot. Vi lager ulike oppsett av Pivottabeller. Det er også innføring i bruk av funksjoner og ulike formler/beregninger innenfor tabellen samt filtrering og diagram. Kan også bestilles uavhengig av faste datoer. Ta kontakt!

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 1 dag 1200 kr  

Excel Pivottabeller og analyse - klasserom

På dette kurset vil du lære flere verktøy for å analysere store datalister med det fantastiske verktøyet Pivot! Vi jobber med ulike tabellmetoder, analyse og presentasjon. Kurset går som nettkurs via Zoom ved utvidete smitteverntiltak.

Sted Dato Varighet Pris
Bergen Bergen 30.10.2020 1 dag30.10.2020 2.900 kr  

Excel presentasjon og visualiering - Nettkurs på forespørsel

Vi tilbyr kurs i Excel - Presentasjon og visualiering. Excel gir deg flotte muligheter for å presentere og visualisere data. Skal du presentere på et internt møte, for dine kunder eller i en større forsamling, da er dette kurset for deg!

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 6 timer 2.500 kr  

Excel smart og effektiv bruk - Nettkurs på forespørsel

Vi tilbyr kurs i Excel - smart og effektiv bruk. Kurset gir deg smarte verktøy for komme videre med formler, arbeidsbok med flere ark og datalister. Det er mange funksjoner og muligheter i Excel som ikke alltid er like lett å finne fram til - vi gir deg verktøyene!

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 1 dag 2.500 kr  
 |  1 2   |  Neste side >>