Oslo Technology Consulting AS

Oslo Technology Consulting (OTC) ble etablert i 2017. Behovet for erfarne konsulenter som hjelper med å forstå datadrevet markesføring, annonseteknologi, tilhørende organisering og personvern er økende. OTC har lang og praktisk erfaring fra medie, byrå og teknologi.

Gjennom vår fartstid i bransjen har vi opparbeidet oss bred kompetanse på hvordan bedrifter skal effektivisere og automatisere sin markedsføring.

Vår digitale filosofi bygger på åpenhet, tillit og transparens i all vår planlegging, gjennomføring og vurdering av prosjekter.


AdTech møter AdLaw: Lovlig bruk av sporingsteknologi

Det er mange skjær i sjøen når det kommer til personvern og annonseteknologi. Internett oversvømmes av forstyrrende pop-ups som ikke etterlever kravene til samtykke. Europeiske tilsynsmyndigheter har også skrudd opp varmen ved å utstede sine første vedtak.

Sted Dato Varighet Pris
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum 2 timer  

GDPR og digital markedsføring

GDPR trådte i kraft juli 2018 og tvinger frem en rekke endringer for alle som har et nettsted og driver med en eller annen form for analyse eller markedsføring.

Sted Dato Varighet Pris
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum 1 dag 5.950 kr  

Kom i gang med annonsering i sosiale medier

I løpet av dette kurset vil du lære deg hvordan man skal utnytte det fulle potensialet av kraftfulle verktøy som Facebook sin Business Manager og Snapchat sitt annonseplattform.

Sted Dato Varighet Pris
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum 1 dag 5.900 kr  

Programmatic academy - advanced

ANFO sin populære programmatic skole har nå fått et nytt nivå for viderekomne med enda mer fokus på operativt og strategisk arbeid i diverse teknologier innen programmatic faget.

Sted Dato Varighet Pris
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum 1 dag 5.450 kr  

Programmatic academy - basic

Den raske utviklingen av programmatisk annonsering og automatisert annonsekjøp gir store muligheter, men også utfordringer som fører til at du risikerer dårlige kampanjer eller for høye kostnader for mellommenn, teknologileverandører og systemer.

Sted Dato Varighet Pris
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum 1 dag 5.450 kr  

Slik lykkes du med seo

Bli mer synlig i Google ved å mestre kunsten av søkemotoroptimalisering (SEO). Forstå hva som kreves av innholdet, nettsiden og lenker for å rangere så høyt som mulig i Google.

Sted Dato Varighet Pris
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum 1 dag 5.900 kr