Opus Narvik er en del av Ekstern virksomhet ved Narvik videregående skole. Vår hovedoppgave er å tilby opplæring, kurs og kompetanseheving for voksne i regionen. Ekstern virksomhet er OPUS, Karrièresenteret og Fagskolen.

Opus Narvik leverer tjenester til privatpersoner, bedrifter, organisasjoner, offentlige etater og institusjoner.Vi har til enhver tid opplæringsaktiviteter på ulike steder både i vår egen region og i ulke deler av landet. Vi tilbyr kurs og opplæring innenfor både ulike yrkesfaglige områder som fører til fagbrev, ulike maskinførerkurs, kurs innenfor språkopplæring og samfunnskunnskap og opplæringsforsøk.


<< Forrige side  |  1 2 3   | 

Truckførerkurs liten truck

Vi tilbyr truckførerkurs for liten truck. Med et truckførerkurs vil du få et truckførerbevis som øker jobbmuligheter, sikkerhet på arbeidsplassen og trygghet for deg som til daglig bruker truck på arbeid. God truckføreropplæring er avgjørende for sikker, effektiv og økonomisk truckkjøring.

Sted Dato Varighet Pris
Narvik Narvik  

Truckførerkurs liten truck - bedriftsinternt

Vi tilbyr truckførerkurs på liten truck for bedrifter. Med et truckførerkurs vil du få et truckførerbevis som øker jobbmuligheter, sikkerhet på arbeidsplassen og trygghet for deg som til daglig bruker truck på arbeid.

Sted Dato Varighet Pris
Hele landet Hele landet Avtales kr  

Truckførerkurs stor truck

Vi tilbyr truckførerkurs på stor truck. Kurset gjennomføres etter gjeldende fagplan. Målet er å gi føreren en god opplæring i sikker bruk av stortruck, samt i maskinens konstruksjon og virkemåte. Kurset består av teoretisk og praktisk opplæring.

Sted Dato Varighet Pris
Narvik Narvik  

Truckførerkurs stor truck - bedriftsinternt

Vi tilbyr truckførerkurs på stor truck for bedrifter. Kurset gjennomføres etter gjeldende fagplan. Målet er å gi føreren en god opplæring i sikker bruk av stortruck, samt i maskinens konstruksjon og virkemåte. Kurset består av teoretisk og praktisk opplæring.

Sted Dato Varighet Pris
Hele landet Hele landet Avtales kr  

Varme arbeider

Vi tilbyr kurs i varme arbeider. Forsikringsbransjen i Norge stiller krav om at alle som utfører arbeider hvor det benyttes åpen ild, oppvarming, sveise, skjære, lodde og / eller slipeutstyr, innehar et sertifikat som dokumenterer at man har gjennomgått en godkjent opplæring i varme arbeider.

Sted Dato Varighet Pris
Narvik Narvik 8 timer  

Varme arbeider - bedriftsinternt

Forsikringsbransjen i Norge stiller krav om at alle som utfører arbeider hvor det benyttes åpen ild, oppvarming, sveise, skjære, lodde og / eller slipeutstyr, innehar et sertifikat som dokumenterer at man har gjennomgått en godkjent opplæring i varme arbeider.

Sted Dato Varighet Pris
Hele landet Hele landet 8 timer Avtales kr  
<< Forrige side  |  1 2 3   |