Ok foto startet i november 2004. Siden oppstart har firmaet utviklet seg fra kurs i digital kompakt kamera (avsluttet) til kurs i digital speilrefleks kamera. I 2007 startet fotostudio hvor kundene tar egne bilder av egne modeller, våren 2008 startet kurs del 2 som skal gi mye inspirasjon til hobby/amatør fotografen.

I tillegg holdes det bedriftskurs.

Siden 1998 har Ole Henrik Kongsvik jobbet hos Japan Photo i Bergen. Der har han fulgt utviklingen av digitalkamera på nært hold og kan betjene samtlige kamera som selges i dag.
I dag samarbeider OK foto og Japan Photo om kurs og fotostudio.

Ved å ha få deltakere per kurs, får du personlig veiledning og godt utbytte av kursene.

Kursene holdes på USF-verftet i store lokaler (170kvm) med egen kai. Nærhet til sjø og Nordnes gir mange mulighet for varierte øvelser.


Fotokurs 1 - Nettkurs 1:1 Speil/hybrid

Bli en bedre fotograf! Personlig tilpasset fotokurs for speilrefleks/hybrid kamera. Kurset foregår som nettmøte og du blir guidet gjennom kamera.

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 1 timer 599 kr  

Fotokurs 1 - Se lyset

Fotokurs 1 - Se lyset. Bli en bedre fotograf på fotokurs med OK foto. På fotokurs lærer du eget kamera, lys og komposisjon. Det er få deltakere og alle får personlig veiledning underveis. Kurset går over 2 kvelder med praktiske øvelser innendørs, i fotostudio og i Bergen sentrum.

Sted Dato Varighet Pris
Bergen Bergen 2 kvelder 1499 kr  

Fotokurs for bedrifter

Vi tilbyr fotokurs for bedrifter. OK foto lager fotokurs tilpasset deres behov. Eventer, opplæring av ansatte, portrettfotografering i fotostudio mv.

Sted Dato Varighet Pris
Bergen Bergen 1 dag Avtales kr  

Fotostudio - Du tar bildene selv.

Skulle du ønske du var fotograf. Nå har du muligheten:-) Ta med egne modeller i fotostudio og ta bildene selv. Fotograf er med og hjelper deg med kamera, lys og komposisjon.

Sted Dato Varighet Pris
Bergen Bergen 1 time 1500 kr  

Fotoweekend

Vi tilbyr fotoweekend. Bli med på en inspirerende fotohelg sammen med andre entusiastiske deltakere. Du vil garantert lære eget kamera, manuell modus, lys og komposisjon. I tillegg lærer du å redigere bilder i Adobe Lightroom.

Sted Dato Varighet Pris
Bergen Bergen 25.02.2023 (+3) 1 helg25.02.2023 (+3) 1999 kr  

Mobilfotokurs

Vi tilbyr et praktisk kurs som gir god innføring i mobiltelefonens kamera, lys,komposisjon og redigering av bilder i instagram.

Sted Dato Varighet Pris
Bergen Bergen 15.02.2023 (+3) 2 timer15.02.2023 (+3) 599 kr  

Mobilfotokurs - Nettkurs 1til1. Bilderedigering på mobil

GJør bildene dine til mesterverk! Personlig tilpasset kurs i redigering av bilder på mobil/nettbrett. Kurset foregår som nettmøte og du blir guidet gjennom bildeappen.

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 1 time 449 kr  

Mørkefotografering i Bergen sentrum

Bli med å fotografer i mørke. Lær ta skarpe og stemningsfulle bilder i mørke. Du lærer oppsett på kamera og hvordan du gir bildene spesielle effekter ved bruk av objektiv, lukkertid, blenderåpning og ISO.

Sted Dato Varighet Pris
Bergen Bergen 22.02.2023 1 kveld22.02.2023 799 kr