Tyskakademiet (tidligere Ny Agenda) jobber med norsk-tyske relasjoner og tysk språk- og kulturformidling.


Nettkurs i nybegynnertysk, nivå A1

Bli god i tysk A1 er et online språkkurs for nybegynnere til tysk. Kurset er delt inn i 8 moduler på til sammen 34 videoleksjoner. Du vil få tilsendt en modul i uken, men bestemmer selv oppstart og hvor fort du vil gå frem.

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 1 år 699 kr  

Nettkurs Tyskland

Dette nettkurset er for deg som er samfunninteressert og ønsker å tilegne deg grunnleggende kunnskap om tysk samfunn, kultur og politikk som du kan bruke i dine private eller yrkesmessige møter med Tyskland.

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 1 år 1500 kr  

Privatklasser tysk

Jeg underviser tysk på alle nivåer (A1-C2) i tillegg til forretningstysk og forberedelseskurs til studier i Tyskland (DSH). Jeg følger deg opp for at du skal nå målet ditt. Kanskje du har jobbrelaterte mål, en språktest du må bestå eller et ønske om å gjenoppfriske skoletysken?

Sted Dato Varighet Pris
Oslo Oslo  

Tysk nivå A1 mandager

Dette er kurset for deg som er helt ny til tysk med lite eller ingen forkunnskaper. Vi legger vekt på små kursgrupper, muntlig kommunikasjon og selvstendig jobbing mellom møtene våre.

Sted Dato Varighet Pris
Oslo Oslo 18 timer 3500 kr  

Tysk nivå B1 fredager

Hvis du har tyskkunnskaper tilsvarende nivå A2, er dette kurset som tar deg på vei til et nytt nivå. Målet er at du skal mestre og forstå dagligdags tysk. Vi legger vekt på små kursgrupper, muntlig kommunikasjon og selvstendig jobbing mellom møtene våre.

Sted Dato Varighet Pris
Oslo Oslo 06.12.2019 18 timer06.12.2019 3500 kr  

Tysk nivå B2 torsdager

Hvis du har ferdigheter på nivå B1, er dette kurset for deg til å ta neste steg. Målet på B2-kurset er at du skal kunne uttrykke deg spontant og flytende på tysk. Vi legger vekt på små kursgrupper, muntlig kommunikasjon og selvstendig jobbing mellom møtene våre.

Sted Dato Varighet Pris
Hele landet Hele landet 23.01.2020 18 timer23.01.2020 3500 kr