Norsk Babymassasje Skole

Hvem er så jeg? Jeg er Tanya Gjøse- stolt gründer bak Norsk Babymassasje Skole. Jeg er utdannet babymassasjeinstruktør og lærer.
Jeg har også drevet barnehage i flere år, hatt fosterhjem og beredskapshjem m.m. Samt er stolt Mamma til Anne Sofie på 21år. Målet mitt med Norsk Babymassasje Skole er å kunne bringe hjelp og veiledning til alle nybakte foreldre der hjemme som strever eller ønsker veiledning innen babymassasje, kolikk og veiledning i barseltiden.
Om skolen:
Skolen vår har 20års jubileum, å kan tilby kurs i hele landet for barselgrupper, familier, barnehager og skoler m.m. Vi tilbyr også utdanning av instruktører i hele landet + på Kreta. utdanningen foregår over 1 lang-weekend med 1mnd eksamenstid, som består av praktiske og teoretiske oppgaver. Alle nyutdannede instruktører får et eksklusivt verktøy som KUN tilbys på vår skole, samt en lærer med lang og allsidig erfaring. Vi tilbyr også trygge økologiske hudpleieprodukter m.m. til hele familien.


Instruktørkurs i Babymassasje - Bergen

Endelig kommer vi igjen til Bergen å holder instruktørkurs! Vi er så stolte av å få arrangere dette jubileumskurset sammen med anerkjente Bergen Helhetsklinikk, Så meld deg på å sikre deg din plass!

Sted Dato Varighet Pris
Bergen Bergen 1 helg 5.950 kr  

Instruktørkurs i Babymassasje - Kristiansand

Endelig kommer vi igjen til Kristiansand å holder instruktørkurs!, denne gangen i samarbeid med det fantastiske senteret Zentai v/Sørlandsparken, så her er det utrolig enkelt å både komme seg til å finne frem, både med bil og buss. Så meld deg på å sikre deg din plass!

Sted Dato Varighet Pris
Vest-Agder Vest-Agder 1 helg 5.950 kr  

Instruktørkurs i Babymassasje - Oslo

Endelig kommer vi til selve hovedstaden å holder instruktørkurs igjen!

Sted Dato Varighet Pris
Oslo Oslo 1 helg 5.950 kr  

Instruktørkurs i Babymassasje - Rogaland

Endelig kommer vi igjen til Rogaland å holder instruktørkurs! Så meld deg på å sikre deg din plass! Etter fullført kurs blir du godkjent babymassasje instruktør, å kan holde kurs for familier, barselgrupper m.m.

Sted Dato Varighet Pris
3 dager 4.950 kr  

Instruktørkurs i Babymassasje- Trondheim

Endelig kommer vi igjen til Trondheim å holder instruktørkurs!

Sted Dato Varighet Pris
Trondheim Trondheim 1 helg 5.950 kr  

Kurs i babymassasje - nettkurs

Vi tilbyr babymassasje som nettkurs. Babymassasje er lett å lære, i løpet av noen timer kan du teknikken. Men først gjennom daglig praksis blir massasjen kjærlig, rytmisk og en kilde til kommunikasjon.

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 1.250 kr