Nordisk Heste- og Hundeterapiskole

Nordisk hest- og hundemassasjeskole tilbyr nordens mest omfattende utdannelse innen massasje behandling av hest og hund.


 |  1 2 3   |  Neste side >>

Eteriske oljer for dyr - nettkurs

Her får du et nettkurs som vil hjelpe deg med å kunne bruke eteriske oljer på dine kjæledyr, først og fremst hest og hund - men også noe for deg selv

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie  

Hestemassasje for husbruk - Nettkurs

hestemassasje for husbruk som nettkurs. Gi hesten din den regelmessige oppfølgingen den trenger! Bare DU kjenner hesten din godt - bli kjent med kroppen dens også slik at du kan oppdage ting på et tidlig tidspunkt! Hesten din kommer til å elske massasje!

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 3 dager fra 1.097 kr  

Hestens og hundens triggerpunkter - nettkurs

Dette er et kurs for deg som ønsker å lære mer om hvordan du kan behandle en hest eller en hundgjennom påvirkning av dens triggerpunkter.

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 1.499 kr  

Hundemassasje for husbruk - nettkurs

Gi hunden din den regelmessige oppfølgingen den trenger! Bare DU kjenner hunden din godt - bli kjent med kroppen dens også slik at du kan oppdage ting på et tidlig tidspunkt! Hunden din kommer antakelig til å elske massasje!

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 1.997 kr  

Journalføringskurs - hest

Kurset er og åpent for alle terapeuter (for eks akupunktører, equiterapeuter, kiropraktorer m.m. da programmet er egnet for alle typer hesteterapeuter). Hano Hest må da være innkjøpt på forhånd.

Sted Dato Varighet Pris
Ringsaker Ringsaker 1 dag 790 kr  

Journalføringskurs: hest - nettstudie

Vi tilbyr kurs i journalføringskurs: hest som nettstudie. Dette er et nettbasert kurs hvor vi i tillegg til å gå igjennom lover og regler mht. journalføring og taushetsplikt også gir en innføring i god journalføring.

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 797 kr  

Kurs i anatomi og fysiologi på hest og hund - nettstudie

Endelig et kurs for alle som vil ha grunnleggende kunnskap innen anatomi og fysiologi på hest, men som ikke nødvendigvis har ambisjoner om å jobbe som terapeut.

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 6.000 kr  

Kurs i bruk av laser på hund og hest – tilstedeværende

Laserkurset vil ta for seg laserteori, men legge mest vekt på praktisk bruk av laser og laserteknikker ved forskjellige plager/skader/lidelser hest.

Sted Dato Varighet Pris
Ringsaker Ringsaker 2 dager 5.000 kr  
 |  1 2 3   |  Neste side >>