Nettkurs24.no er en nettbutikk som selger nyttige nettkurs til fornuftige priser. Nettkurs24.no har et bredt utvalg av nettkurs til både bedrifter og privatpersoner. Nettkurs24.no er eid av Norsk Interaktiv AS.

Norsk Interaktiv AS tilbyr både skreddersøm av nettkurs og ferdigutviklede kursmoduler, og besitter sterk pedagogisk kompetanse. Selskapet har egne IT-utviklere, og et betydelig nettverk av eksterne samarbeidspartnere for bl.a. videoproduksjon, utvikling av multimedialt innhold og "blended learning"-leveranser.

Norsk Interaktiv AS har vunnet en rekke kunder blant Norges 500 største selskaper som Posten, NSB, Hafslund, DNB, Nettbuss og profilerte selskaper som Peppes Pizza, Viking Fottøy, Jensen Senger m flere. Norsk Interaktiv AS står også bak etablering og utvikling kanskje Norges største e-læringsprosjekt - Migranorsk.


Arbeidsmiljøopplæring finans fra Norsk Interaktiv

Laget i samarbeid med Gyldendal for finansnæringen, som har krav om 22 timers opplæring. Helse, miljø og sikkerhet (HMS) er aktiviteter som skal sikre alle medarbeideres også lederes helse, arbeidsplassens miljø (fysisk og psykososialt) og det ytre miljøet.

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 3-4 timer 1.650 kr  

Grunnkurs arbeidsmiljø e-læring, nettkurs for verneombud/AMU

Vi tilbyr grunnkurs arbeidsmiljø e-læring, nettkurs for verneombud/AMU. Verneombud og andre ressurspersoner med kunnskap om helse, miljø og sikkerhet (HMS) er med på å løfte virksomhetens totalkvalitet.

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 4-6 timer 1.850 kr  

Reduser sykefraværet! Engasjerende nettkurs for ledere - nettkurs

Reduser sykefraværet! Det er mulig. 66 prosent av de legemeldte fraværstilfellene varer mindre enn 16 dager (arbeidsgiverperioden)! Hvor mye vil ett prosentpoengs nedgang i sykefraværet utgjøre i reduserte kostnader for din bedrift?

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 1.000 kr  

Ruskultur på jobben

Vi tilbyr nettkurs i ruskultur på jobben. Ruskultur på jobben gir råd og tips for hvordan man kan utarbeide en ruspolicy i virksomheten. I alle tilfeller har lederen stor betydning for å utvikle en forebyggende og omsorgsfull kultur.

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 1.250 kr  

Sikkerhets- og ranskurs. Engasjerende nettkurs for alle ansatte

Skan-kontroll har sammen med Norsk Interaktiv utviklet et nettbasert sikkerhets- og ranskurs. Se demo på YouTube. Kurset gir tips og råd for hva du kan iverksette for å forebygge kriminelle handlinger som tyveri, bedrageri, innbrudd og ran.

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 1.200 kr  

Trimble Earthworks operatørkurs - gravemaskin nettkurs

Vi tilbyr kurset Trimble Earthworks operatørkurs - gravemaskin nettkurs. En innføring i bruken av Trimble Earthworks for gravemaskin som nettkurs Kurset tar for seg den daglige bruken av systemet med korte videosnutter som viser de vanligste funksjonene.

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 490 kr  

Våtromsnorm (BVN) FFV: Modul A - oppdatering - Nettkurs

Vi tilbyr kurs i våtromsnorm (BVN) FFV: Modul A - oppdatering som nettkurs. På denne siden kan du kjøpe nettbasert oppdateringkurs. For å gjennomføre kjøpet må du benytte deg av en kupongkode som du fikk per e-post da du registrerte deg på FFV sine sider.

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 1.875 kr  

Yrkesteorikurs for yrkessjåførfaget - Nettkurs

Vi tilbyr yrkesteorikurs for yrkessjåførfaget som nettkurs. Nettkurset skal bidra til at du får kunnskap som kan gi deg fagbrev i Yrkessjåførfaget, og bidra til at du består eksamen i yrkesteori (fagkode: YRK3102). Du bestemmer selv når og hvordan du organiserer læringen.

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 1.000 kr