Nett-terapi.no

Kognitiv Terapi har god og dokumentert effekt på: ME

En vanskelig tilstand å leve med. Den må leves med fordi det blir ikke bedre av å prøve å overstyre tilstanden. Det kan medføre store konsekvenser. Mer fatigue og utmattelse(PEM). Angst, panikkangst og depresjon.

Utmattelse, søvnproblematikk og kognitive utfordringer. Du vil lære hvordan du skal leve med dette, og lære å spare energi.

Kognitiv Terapi for ME er ikke det samme som NP!

Pårørende kan også ta kontakt for samtaler! Terapeut har erfaring med tilstanden nært i familien!


Den følelsesmessige prosessen!

Et psykoedukativt kurs om den følelses prosessen vi alle går inn i. Vi lærer å se utviklingen via en modell. Den gir kunnskap om hvor en befinner seg. Nyttig utviklingsverktøy som gir innsikt om en selv og andre. Økt selvinnsikt er nøkkelordet

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 2 timer 750.- kr  

Foredrag - kurs i temaet rus og dysfunksjonelle familier

Familie, samboer, ektefelle, pårørende, venner og arbeidskollegaer. Helsepersonell og andre som vil ha interesse for økt generell kunnskap vedr familiers psykiske helse innenfor temaet rus og dysfunksjonelle familier

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 2 timer 1000.- kr  

Hvordan påvirkes familien når noen er psykisk syk?

I en familie henger det meste sammen. Når mor eller far psykisk syk, så påvirker det hele familien. Her vil du lære om det familiemønsteret som oppstår, når familien ikke fungerer, fordi noen er syk. Rollene som oppstår vil man også kunne finne i skoleklasser og på arbeidsplasser.

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 1 time 750.- kr  

Medavhengighet - Når kjærlighet blir til smerte!

Hvorfor møter jeg alltid noen som ikke er bra for meg? Hva kan årsaken være? Hvis det dreier seg om en eller annen form for rusavhengighet så er dette kurset for deg. Rusavhengighet dreiser seg også om alkoholisme og psykisk helse.

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 2 timer 750.- kr