Vi er et fylkeslag, og sorterer under Norsk Ornitologisk Forening (NOF).

Vi trenger deg. Ditt medlemskap bidrar til at også fremtidiga generasjoner kan oppleve et variert fugleliv i Oslo og Akershus.

Vår forening passer alle fugle- og naturinteresserte, uansett alder og forkunnskaper. Enkelte er svært aktive, andre synes det holder med en tur i ny og ne. Noen er høyt kvalifiserte biologer, men de aller fleste er amatørornitologer, det vil si hobbyfuglekikkere. Eller feltornitologer. Kjent barn har mange navn!


<< Forrige side  |  1 2 3 4 5   |  Neste side >>

Lær deg fuglesang! | Ornitologi

Lær deg å kjenne igjen fuglesangen når du er ute på tur, eller i hagen. Kurset går over fire kvelder à to timer per kveld, samt en avsluttende tur ute i felt.

Sted Dato Varighet Pris
Frogn / Drøbak Frogn / Drøbak 5 kvelder fra 950 kr  

Maionsdag til Dælivann | Ornitologi

En klassiker! Dælivann i Bærum er et vakkert og egenartet kulturlandskap, og ble trolig kultivert for mer enn 2000 år siden. Hver onsdag i mai besøker vi Dælivann med fokus på fugl i ulike biotoper: barskog, blandingsskog, vann og kulturmark.

Sted Dato Varighet Pris
Bærum / Sandvika Bærum / Sandvika 1 kveld  

MS Øyeren - Ornitologi

Opplev mer av Nordre Øyeren, NordEuropas største innlandsdelta, enn bare å gå ut på Årnestangen! MS Øyeren tar oss inn i Ramsar-områdets indre deler.

Sted Dato Varighet Pris
Skedsmo / Lillestrøm Skedsmo / Lillestrøm 3 timer 450 kr  

Nattsangertur i Akershus | Ornitologi

På denne tida av året kommer de for oss tropiske nattsangerne. Det er en spennende, men kort sesong! Vi satser på å høre arter som åkerrikse, vaktel, nattergal, greshoppesanger, myrsanger og kanskje også elvesanger og nattravn.

Sted Dato Varighet Pris
Oslo, Tveten Oslo, Tveten 1 kveld  

Nattsangertur i kano langs Leira | Ornitologi

En annerledes og eksosfri nattsangertur!

Sted Dato Varighet Pris
Fet Fet 595 kr  

Romjulsfugler

På den mørke årstiden er det ofte stille i skogen. Men i Maridalen, med sin kombinasjon av kulturlandskap og skog, er det alltid noe å se.

Sted Dato Varighet Pris
Oslo, Maridalen Oslo, Maridalen 1 dag  

Seiersten skanse | Ornitologi

Området rundt Seiersten skanse ved Drøbak er en av Frogns vakreste lokaliteter. Her er både blomsterenger og særdeles flott løvskog med godt om ulike sangere og spettearter. Den for Akershus sjeldne dvergfluesnapperen er også observert her.

Sted Dato Varighet Pris
Frogn / Drøbak Frogn / Drøbak 4 timer  

Semiaden (Semsvannet)

Semiaden er Askers store aktivitetsdag for unge og voksne. Ta med familie og venner i alle aldre til «gla-dag» ved og i Semsvannet, med løyper, poster og underholdning. NOF OA stiller med fugleteltet, og det blir produktsalg, konkurranser og korte fugleturer ved vannet.

Sted Dato Varighet Pris
Bærum / Sandvika Bærum / Sandvika 1 dag  
<< Forrige side  |  1 2 3 4 5   |  Neste side >>