Musikk-undervisning.no

Musikk-undervisning.no er en ny form for musikkskole, hvor undervisningen foregår hjemme hos eleven, hjemme hos læreren eller i et øvingslokale tilknyttet læreren.

Vi arbeider hardt hver dag på å skape de beste rammene for privat musikkundervisning, slik at du som elev enkelt og sikkert kan melde deg opp til undervisning fra dyktige musikklærere. Alt dette for å sette musikken og musikkundervisningen i fokus, slik at dere som elever og lærere kan utforske musikken på en god måte. Hvis du har bruk for hjelp til å finne en passende underviser, så er du hjertelig velkommen til å kontakte oss via mail eller telefon.

Vi gleder oss til å hjelpe deg!


 |  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16   |  Neste side >>

Bassgitar undervisning en til en i Oslo

Vi har flere lærere som kan gi bassgitar-undervisning hjemme, i et tilknyttet øvingslokale eller hjemme hos eleven. Undervisningen er fleksibel så man kan starte når som helst.

Sted Dato Varighet Pris
Oslo Oslo fra 210 pr 30 min kr  
Oslo, Ensjø Oslo, Ensjø 225 pr 30 min kr  
Oslo, Homansbyen Oslo, Homansbyen 276,50 pr 30 min kr  
Oslo, Røa Oslo, Røa 250 pr 30 min kr  
Oslo, Tøyen, Tøyen - I... Oslo, Tøyen 225 pr 30 min kr  
Oslo, Tøyen, Tøyen - H... Oslo, Tøyen 210 pr 30 min kr  

Bassgitar undervisning med Andreas N.

Vi tilbyr en til en undervisning på bassgitar med Andreas N. Han har flere års konsert- og studioerfaring som gitarist i forskjellige band i Bergen. Han har opptrådt på flere scener i Bergen, samt i Stavanger, Oslo, London og Birmingham.

Sted Dato Varighet Pris
Bergen Bergen 275 pr 30 min kr  

Bassgitar undervisning med Aron N.

Vi tilbyr gitarkurs i bassgitar som privatundervisning med Aron Nørstebø. Aron har en bachelor i jazz fra universitetet i Stavanger. Studiet inneholdt også pedagogikk / didaktikk, samt videreutdanning på hovedinstrument el-gitar og komposisjon og arrangering.

Sted Dato Varighet Pris
Melhus Melhus 275 pr 30 min kr  

Bassgitar undervisning med Demetrio S. - nettkurs

Vi tilbyr en til en undervisning på bassgitar med Demetrio S. som nettkurs. Nyt undervisningen fra din egen stue. Undervisningen går gjennom vår online-løsning som er optimalisert for musikkundervisning på nett.

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 247,50 pr 30 min kr  

Bassgitar undervisning med Demetrio Scopelliti

Vi tilbyr en til en undervisning i bassgitar med Demetrio Scopelliti. Demetrio er en profesjonell musiker, komponist og musikklærer fra Italia. Han har bodd i Norge siden 2008 og underviser i gitar, bass og trommer.

Sted Dato Varighet Pris
Skien Skien 275 pr 30 min kr  

Bassgitar undervisning med Jakob F.

Vi tilbyr privatundervisning i bassgitar med Jakob F. Han er utdannet innen gitar, sang og låtskriving og graduerte fra Berklee College of Music i Boston, Massachusetts med en bachelorgrad i “Professional Music” i 2019.

Sted Dato Varighet Pris
Kristiansand Kristiansand 225 pr 30 min kr  

Bassgitar undervisning med Jakob F. - nettkurs

Vi tilbyr en til en undervisning på bassgitar med Jakob F. som nettkurs. Nyt undervisningen fra din egen stue. Undervisningen går gjennom vår online-løsning som er optimalisert for musikkundervisning på nett.

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 202,50 pr 30 min kr  

Bassgitar undervisning med Thommas S.

Vi tilbyr en til en undervisning i bassgitar med Thommas. Thommas har jobbet som studiomusiker og jobbet med flere forskjellige sjangre og har 15 år lang erfaring som gitarist, og flere års erfaring med låtskriving og analyse.

Sted Dato Varighet Pris
Bergen Bergen 225,00 pr 30 min kr  
 |  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16   |  Neste side >>