MusikalKollektivet

Musikalkollektivet er et sted hvor du kan strekke deg mot stjernene: gjennom undervisning i sang, dans og teater.
Musikalkollektivet er et servicesenter for barn, ungdom og voksne som ønsker seg undervisning og opplæring innenfor sang, dans, teater og musikalgrenen. Med et bredt tilbud og mye erfaring ønsker vi å øke ferdighetsnivået, mestringsfølelsen, forståelsen og ikke minst gleden av å drive med sang, dans og teater. Vi legger stor vekt på å forberede talentene til et liv på en scene.

Vi holder til i Ringerike kultursenter hvor vi årlig produserer musikaler for og med våre elever. Audition til musikal Master programmet, samt junior og dansekompanier avholdes i juni hvert år. Musikalprogrammet avholder audition i september/ oktober hvert år. Øvrige klasser i dans, sang og teater har semesterstart 1 sept. Våre klasser/ kurs/ program har varighet et skoleår.


<< Forrige side  |  1 2 3 4   | 

Power Stretch 3

For å utvikle seg teknisk trenger man både styrke og smidighet så denne klassen er et perfekt tilskudd til deg som allerede danser mye og ønsker å utvikle deg fortere, eller for deg som bare ønsker litt ekstra trening i hverdagen.

Sted Dato Varighet Pris
Ringerike / Hønefoss Ringerike / Hønefoss 13 ganger Fra 2.000 kr  

Sangtimer

Fokuset ligger på personlig utvikling av sangstemmen. Her jobbes det med forskjellige genre og måter å bruke stemmen på, i tillegg til uttrykk og formidlingsevne. Kort sagt alt som gjør oss til bedre sangere.

Sted Dato Varighet Pris
Ringerike / Hønefoss Ringerike / Hønefoss 10 ganger 2.100 kr  

Stepp 13 +

Stepp er en rytmisk danseform hvor vi bruker skoene våre til å skape lyder og rytmer. Dette er en klasse for deg som er helt ukjent med stepp, men det vil være et høyt tempo med potensielt stor utvikling det første semesteret.

Sted Dato Varighet Pris
Ringerike / Hønefoss Ringerike / Hønefoss 13 ganger Fra 2.000 kr  
<< Forrige side  |  1 2 3 4   |