Teamet bak Motivia har siden 2007 trent selgere og ledere, og har med sine tre kursholdere bred salg-, leder- og gründererfaring. Våre erfaringer er fra direktesalg, butikksalg, bedriftssalg, samt ledelse, drift og oppstart av bedrifter. Vi har alene og sammen startet opp og driftet suksessfulle bedrifter. Alle har jobbet på tvers av bransjer og i ulike stillinger. Med vår kunnskap og erfaring har vi laget en verktøykasse. Denne består av formler og metoder som fungerer uansett bransje. Det som gjør teamet unikt, er at vi fortsatt jobber med salg daglig. På denne måten holdes kursene og foredragene ferske og oppdaterte. Dyktige selgere og gode ledere er viktig, uavhengig av bransje og produkt. Et godt fundament har stor verdi, og kan utgjøre forskjellen på å feile eller å lykkes.


Foredrag - salg, ledelse, gründerarbeider, drift, sosialemedier

Vi tilbyr foredrag bla. innenfor salg, ledelse, gründerarbeider, drift, sosialemedier, men kan også skreddersy foredrag til din bedrift, bransje eller budskap. Foredragene våre varer fra en til flere timer, og passer perfekt for å nå frem til mange personer iløpet av relativt kort tid.

Sted Dato Varighet Pris
Hele landet Hele landet Avtales kr  

Gründerkurs - bedriftsinternt

Vi startet vår første bedrift i 2003, og har siden over ti suksessfulle bedrifter. Vi vet hvordan man registrerer, starter opp, ansetter og sysselsetter i den viktige startperioden. Kanskje viktigere hjelper vi deg med å sette mål og planlegge for fremtiden for å oppnå det du ønsker.

Sted Dato Varighet Pris
Hele landet Hele landet Avtales kr  

Kurs i sosiale medier - bedriftsinternt

Vi tilbyr kurs i sosiale medier for alle bransjer. I dag er ett av de viktigste, men også kanskje et av de vanskeligste markedsføringskanaler sosiale medier. Hvordan starte en konto, hvordan få trafikk til sin side, hvordan vokse kontoen og hvordan treffe korrekt publikum?

Sted Dato Varighet Pris
Hele landet Hele landet Avtales kr  

Lederkurs - bedriftsinternt

Vi tilbyr lederkurs for alle bransjer. Ett av våre motto er: "Det finnes ikke dårlige medarbeidere, men kun dårlige ledere". Av erfaring finnes det alt for mange ledere, som heller skal sjefe enn å lede, noe som ofte gir dårlig arbeidsmiljø og kan gi dårlige resultater.

Sted Dato Varighet Pris
Hele landet Hele landet Avtales kr  

Salgskurs - bedriftsinternt

Vi tilbyr Salgskurs for alle bransjer. Vi har laget kurs som bygger på de viktigste grunnsteinene i salg - kunnskap du kan bruke på tvers av bransje og marked. Vi leverer kurs både i B2B og B2C, og har lang erfaring innen begge når det kommer til salg og salgsledelse.

Sted Dato Varighet Pris
Hele landet Hele landet Avtales kr