Matkurs.no er et kompetanse- og inspirasjonssenter for smaksopplevelser gjennom kurs, events, spesialcatering og rådgivning. Selskapet drives av Svein Harald Iversen og Svein Falch.


 |  1 2 3   |  Neste side >>

Bakekurs

Vi tilbyr 5 timers bakekurs for den som er over middels glad i velduftende gjærbakst. Vi kommer til å ha fokus på hva som skjer i en deig, og hvorfor noen brød blir bedre enn andre.

Sted Dato Varighet Pris
Oslo, Grünerløkka Oslo, Grünerløkka 21.09.2019 5 timer21.09.2019 fra 1.350 kr  

Dessert og kakekurs

Baker og kokk Tore Belgum som har en bred erfaring fra kjente restauranter i Spania og Norge har skrevet flere kokebøker deriblant " Sjekk de Brøa!" og "Sukkerbaker´n". På dette kurset vil Tore dele noen hemmeligheter og teknikker som gir deg grunnlaget for å kunne lage utallige slag kaker og

Sted Dato Varighet Pris
Oslo, Grünerløkka Oslo, Grünerløkka 1 kveld 1.350 kr  

Festmatkurs -Selskapsmeny av sesongens råvarer

Hvordan man er gjest i eget selskap, nyte mat og drikke med gode venner, uten stress. Foredraget er en real «myteknuser» og vil gi deltagerne gode tips og teknikker for eksklusiv mat med enkle metoder før vi går på kjøkkenet.

Sted Dato Varighet Pris
Oslo, Grünerløkka Oslo, Grünerløkka 04.10.2019 (+1) 4 timer04.10.2019 (+1) 1.495 kr  

Fisk og skalldyrkurs

Vi tilbyr matkurs i fisk og skalldyr. Mat fra sjøen er godt, men undervurdert i vår norske matkultur. Historisk har konservering vært i fokus. Ikke så rart, kanskje, med våre lange kalde vintre. Det gjaldt å fiske effektivt i stimer av torsk, sild og vandrende laks i elvene når den var tilgjengelig.

Sted Dato Varighet Pris
Oslo, Grünerløkka Oslo, Grünerløkka 12.10.2019 1 kveld12.10.2019 1.350 kr  

Grillkurs

Vi tilbyr grillkurs. Vi vil vise deg hvordan du griller marinerte kjøttstykker uten at naboen klager på røyken eller ringer brannvesenet. Vi viser hvordan du kan grille biffkjøtt, fisk og grønnsaker. Vi viser deg også noen supre partyvinnertriks, som f.eks å grille en kylling på en ølboks.

Sted Dato Varighet Pris
Oslo, Grünerløkka Oslo, Grünerløkka 1.350 kr  

Indisk matkurs

Vi tilbyr indisk matkurs. På kurset får deltagerne skjerpet matkompetansen med et utvalg klassiske indiske retter. Kursdeltagerne vil jobbe med krydder, urter og belgfrukter. Det jobbes med fugl, fisk, lam og yoghurt.

Sted Dato Varighet Pris
Oslo, Grünerløkka Oslo, Grünerløkka 14.10.2019 (+1) 4 timer14.10.2019 (+1) 1.350 kr  

Italiensk matkurs

Vi tilbyr italiensk matkurs. Det italienske kjøkken er ujålete, usnobbete, upretensiøst, enkelt og velsmakende. Det er alltid selve råvaren som spiller hovedrollen i en italiensk rett. Pynt og fjas på maten finner man ikke. Man legger ikke «ein liten persilledusk på toppen» i Italia.

Sted Dato Varighet Pris
Oslo, Grünerløkka Oslo, Grünerløkka 1.350 kr  

Kokkekurs for dummies? / Hvordan lage gode hverdagsretter

Vi tilbyr kokkekurs for dummies? / Hvordan lage gode hverdagsretter til middag? Har du kjent på litt kjøkkenskrekk? Blir det for teoretisk med kokebøker eller matblogger? Hva med et praktisk hverdags-mat-matkurs?

Sted Dato Varighet Pris
Oslo, Grünerløkka Oslo, Grünerløkka 1.350 kr  
 |  1 2 3   |  Neste side >>