Makani Kurs & Coaching

JJeg heter Helene Makani, er dansk, og var medeier av NLP Huset i København frem til 2002, hvor jeg flyttet til Norge og grunnla NLP Huset i Oslo. Etter en periode hvor jeg reiste rundt og underviste i en rekke land, forelsket jeg meg i en norsk mann, og er svært glad for nå å bo i Oslo igjen. Her grunnla jeg Makani Kurs & Coaching i 2014.

Mine verdier:
Det er min pasjon å støtte andre til personlig utvikling, og jeg er derfor svært glad i å undervise i Enneagrammet og coaching. Begge deler gir fantastiske verktøy til personlig
utvikling. Det er også svært viktig for meg å få mennesker til å forstå hverandre, og særlig Enneagrammet gir den dype forståelse for, hvorfor vi er som vi er - og at den ene måte å være på ikke er bedre enn den andre. Det er en glede for meg hver gang jeg opplever mennesker få aha-opplevelser, eller ser dem utvikle seg!


Basic Coaching onlinekurs

Vi tilbyr basic Coaching onlinekurs. Liker du å støtte eller hjelpe andre, eller å gjøre en forskjell for andre? Opplever du at andre ikke alltid tar imot de gode rådene du gir dem, og kunne du tenke deg å lære hvordan du kan stille spørsmål, som hjelper dem til å finne sin egen løsning?

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 12 moduler à 2 1/2 time 9.800 (1.000 i dep.) kr  

Coaching introkurs online

På dette online kveldskurset vil du få en introduksjon til coaching, og lære enkle og nyttige coaching modeller.

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 2 timer 300 kr  

Enneagram Grunnkurs

Er du interessert i Enneagrammet, og nysgjerrig på hvilken type du er? Og hva betyr det egentlig at du er den typen? hva kan du bruke det til? Lurer du også på hvorfor du iblant har utfordringer med en eller flere av dine personlige relasjoner?

Sted Dato Varighet Pris
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum 30.01.2021 1 helg30.01.2021 2.950 kr  

Enneagram Master utdannelse

Dette er utdannelsen for deg som ønsker å ha et inngående kjennskap til Enneagrammet. Du vil kunne støtte andre til å finne sin type og veilede dem med forslag til personlig utvikling.

Sted Dato Varighet Pris
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum 2 helger 12.500 kr  

Enneagram Practitioner utdannelse

Dette kurset bygger videre på Enneagram Grunnkurs, og gir en dypere forståelse for hvordan de 9 typene tenker og kommuniserer. Utdannelsen til Enneagram Practitioner går over 4 dager, fordelt på to helger.

Sted Dato Varighet Pris
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum 2 helger 6.500 kr  

Enneagramkurs for par

På dette kurset vil vi gå igjennom deltakernes Enneagramtyper med fokus på ubevisste behov, for at begge parter kan bli mer bevisst hva det egentlig er man søker å få oppfylt hos den andre. Dette vil bety at dere vil kunne kommunisere på en helt annen måte, og forstå hverandre enda bedre.

Sted Dato Varighet Pris
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum 2.500 pr par kr  

Enneagrammet introkurs online

Har du hørt om Enneagrammet, eller kanskje lest en bok om det? Eller er du bare nysgjerrig etter å høre hvorfor så mange snakker om det? Har du lyst til å høre (mer) om de 9 personlighetstypene, og forstå hvordan typene er forskjellige?

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 2 timer 300 kr