Livsendring tilbyr coaching, mental trening og kurs basert på NLP, mindfulness, Mediyoga, nevrovitenskap og emosjonell intelligens – både for bedrifter og privatpersoner (voksne og ungdommer). Viktige verdier for firmaet er tillit, engasjement, raushet, utvikling og glede.

Livsendring eies og drives av NLP-coach Bente Kristensen. Hun har gjennomført sin NLP- og coachutdanning hos Metaresource AS, og er sertifisert av NLP-grunnlegger Dr. Richard Bandler, John La Valle (president i The Society of NLP) og Trine Åldstedt (Licensed NLP Master Trainer). Bente er medlem i Den Norske Coach Forening (DNCF).

Bente er også utdannet helsecoach hos Livssenteret, kostholdsveileder hos Tunsberg Medisinske Skole og instruktør i mindfullness hos Andries J. Kroese. I tillegg har hun åtte års universitetsutdanning innen internasjonale forhold, PR og kommunikasjon. Hun er også utdannet Mediyoga-instruktør samt Mediyoga stress og utbrenthet coach.


En friskere hverdag - bedriftsinternt

Vi tilbyr en friskere hverdag - Med fokus på et helhetlig forhold til helse. Mindre sykefravær og mer jevn energi i hverdagen!

Sted Dato Varighet Pris
Hele landet Hele landet Fra 45.000 kr  

Mediyoga for bedrifter

Livsendring tilbyr kurs i Mindfulness og MediYoga for bedrifter. En kan velge mellom rene kurs i enten Mindfulness eller Mediyoga eller en kan velge en kombinasjon (anbefalt). Kombinasjonskursene består av forelesninger, praktiske øvelser og refleksjon og dialog blant kursdeltakere.

Sted Dato Varighet Pris
Hele landet Hele landet Avtales kr  

Mindfulness for bedrifter

Vi tilbyr mindfulness – stressmestring – bevissthet – selvledelsekurs for bedrifter. Mindfulness (oppmerksomhettrening) er en type mental trening som handler om å være til stede i det som skjer her og nå, og ikke i fortiden og fremtiden som vi altfor ofte er (noe som lett skaper stress).

Sted Dato Varighet Pris
Hele landet Hele landet Avtales kr  

Mindfulness online (med gratis MediYoga-kurs)

Bli med på "live" online mindfulness-kurs over 3 uker i mars og april og få gratis MediYoga-kurs som bonus.

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 3 kvelder 990 kr  

Sov godt med MediYoga – online live kveldskurs over 4 uker

Hva med å ta deg en velfortjent pause i en time en kveld i uka? Unne deg selv en rolig stund i en ellers hektisk hverdag? Bli med på online MediYoga-kurs! Sliter du med søvn? Er du stiv i nakke, rygg og skuldre? Kjenner du på stress og slitenhet?

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 4 ganger 400 kr  

Yoga, trening, kultur og strandliv på Sri Lanka

Bli med oss på en eksotisk reise til vakre Sri Lanka i november. Når dagene er korte, mørke og kalde i Norge er det perfekt å reise østover til sol og varme. Til vakre strender, asurblått hav, palmetrær, vennlige mennesker og en spennende kultur.

Sted Dato Varighet Pris
Sri Lanka Sri Lanka 13 dager 29.950 kr