Lev Lyst har som intensjon å veilede mennesker til å bli bedre opplyst og ta bevisste valg på områder som gjelder kosthold, livsstil, bevegelse og spirituell/åndelig vekst. Veiledning på veien til et mer balansert liv ~ hvor helse i hver eneste del av deg blir ivaretatt! Du har tilgang til all kraft inne i deg selv til å skape endring!

Verktøyene jeg benytter er bevisstgjørende veiledning, MediYoga og ernæringsveiledning ~ gjerne i en kombinasjon.


 |  1 2   |  Neste side >>

Bevisstgjørende veiledning - privatundervisning

Jeg tilbyr bevisstgjørende veiledning. Bli veiledet inn i ditt energisystem som henger sammen med alt i deg! Bevisstgjørende veiledning benytter jeg gjerne i kombinasjon med Yoga som terapi og kostholdsveieldning en kjempefin og trygg tilnærming å benytte for og balansere ditt energisystem.

Sted Dato Varighet Pris
Hol Hol 60 - 75 minutter fra 900 kr  

Ernæringsterapi og kostholdsveiledning - privatundervisning

Jeg tilbyr ernæringsterapi og kostholdsveiledning som privatundervisning. Ofte er det god veiledning, i kombinasjon med at valget om forandring er tatt, som skal til for å klare å gjennomføre endringer i kosthold og livsstil over tid. Vi er hva vi spiser og absorberer.

Sted Dato Varighet Pris
Hol Hol 75 - 90 minutter 1.290 kr  

Kost, ernæring og livsstilveiledning

Jeg tilbyr privatundervisning i kosthold & ernæringveiledning samt bevisstgjørende veiledning via Skype eller telefon når du ikke har anledning å komme til klinikken på Geilo.

Sted Dato Varighet Pris
Hele landet Hele landet 60 - 75 minutter fra 999 kr  
Hol Hol 60 - 75 minutter fra 999 kr  

Kurs i grunnleggende ernæring - bedriftsinternt

Jeg tilbyr kurs og foredrag i grunnleggende ernæring for bedrifter. Foredragene varer minimum fra 45 min eller mer. Anbefaler gjerne foredrag i 2 økter med en pause og enkelt servering. Jeg skreddersyr innhold og fokus etter dine / deres behov.

Sted Dato Varighet Pris
Hele landet Hele landet 45 minutter fra 2.500 kr  

MediYoga - VinterYoga

Vi tilbyr MediYoga på Geilo.Yoga for å skape livskraft, glede og harmoni! MediYoga ~ en yogaform som passer for alle mennesker, også de med fysiske eller psykiske begrensninger. En myk, meditativ yoga med pusteøvelser, myke bevegelser og meditasjon.

Sted Dato Varighet Pris
Hol Hol 10 uker 2.000 kr  
Nes Nes 10 uker 2.100 kr  

MediYoga på Facebook - fra stress til mer balanse i hverdagen

Bli med på yogakurs i MediYoga på Facebook - en gave til deg selv! De fleste av oss kjenner på for mye stress og belastning i dagens samfunn - alt er lagt opp til at vi blir dratt inn i «hamsterhjulet» og vi vet ikke hvordan komme ut igjen.

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 2 timer pr uke i 6 uker 650 kr  

Oksygenterapi, på en naturlig måte - privatundervisning

Jeg tilbyr oksygenterapi som privatundervisning. Oksygen er noe vi alle trenger. Alle kroppens celler må ha tilstrekkelig med oksygen for å fungere optimalt. Har du for lite så vil det føre til ubalanser av ulike slag. Samtidig er det viktig at dette løses på en mest mulig naturlig måte.

Sted Dato Varighet Pris
Hol Hol 1 gang 300 kr  

Yoga & Ernærings Retreat i Karpathos, Hellas

Bli med på til vakre Hellas og Karpathos for å finne dypere inn i din hjertekraft gjennom Yoga & ernæring! Er du klar for å skape endring i ditt liv med å starte å øke din dype indre bevissthet er dette Retreatet for deg!

Sted Dato Varighet Pris
Hellas Hellas 21.06.2020 8 dager21.06.2020 Ta kontakt kr  
 |  1 2   |  Neste side >>