Lev Lyst har som intensjon å veilede mennesker til å bli bedre opplyst og ta bevisste valg på områder som gjelder kosthold, livsstil, bevegelse og spirituell/åndelig vekst. Veiledning på veien til et mer balansert liv ~ hvor helse i hver eneste del av deg blir ivaretatt! Du har tilgang til all kraft inne i deg selv til å skape endring!

Verktøyene jeg benytter er bevisstgjørende veiledning, MediYoga og ernæringsveiledning ~ gjerne i en kombinasjon.


 |  1 2   |  Neste side >>

Bevisstgjørende veiledning - privatundervisning

Jeg tilbyr bevisstgjørende veiledning. Bli veiledet inn i ditt energisystem som henger sammen med alt i deg! Bevisstgjørende veiledning benytter jeg gjerne i kombinasjon med Yoga som terapi og kostholdsveieldning en kjempefin og trygg tilnærming å benytte for og balansere ditt energisystem.

Sted Dato Varighet Pris
Hol Hol 60 - 75 minutter fra 900 kr  

Drop in Yoga for stress & utmattelse på Facebook - online

Vi tilbyr online-kurs på Facebook i yoga for stress & utmattelse som drop in-timer. De fleste av oss kjenner på for mye stress og belastning i dagens samfunn - alt er lagt opp til at vi blir dratt inn i «hamsterhjulet» og vet ikke hvordan komme ut igjen.

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 20.04.2021 (+3) 1 1/2 time20.04.2021 (+3) 150 kr  

Ernæringsterapi og kostholdsveiledning - privatundervisning

Jeg tilbyr privatundervisning i ernæringsterapi og kostholdsveiledning. Ofte er det god veiledning, i kombinasjon med at valget om forandring er tatt, som skal til for å klare å gjennomføre endringer i kosthold og livsstil over tid. Vi er hva vi spiser og absorberer.

Sted Dato Varighet Pris
Hol Hol 75 - 90 minutter 1.480 kr  

Introduksjonskurs i MediYoga - online

Vi tilbyr introduksjonskurs i MediYoga (medisinsk yoga) som online-kurs. Yoga for å skape livskraft, glede og harmoni! Lev Lyst veileder mennesker til bedre å ivareta sin egen helse - seg selv.

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 1 time Gratis kr  

Kost, ernæring og livsstilveiledning

Jeg tilbyr privatundervisning i kosthold & ernæringveiledning samt bevisstgjørende veiledning via Skype eller telefon når du ikke har anledning å komme til klinikken på Geilo.

Sted Dato Varighet Pris
Hele landet Hele landet 60 - 75 minutter fra 999 kr  
Hol Hol 60 - 75 minutter fra 999 kr  

Kurs i grunnleggende ernæring - bedriftsinternt

Jeg tilbyr kurs og foredrag i grunnleggende ernæring for bedrifter. Foredragene varer minimum fra 45 min eller mer. Anbefaler gjerne foredrag i 2 økter med en pause og enkelt servering. Jeg skreddersyr innhold og fokus etter dine / deres behov.

Sted Dato Varighet Pris
Hele landet Hele landet 45 minutter fra 2.500 kr  

Meditasjonsgruppe på Facebook - online

Vi tilbyr meditasjonsgruppe på Facebook - online. Dette en gruppe på Facebook hvor det vil bli delt meditasjoner både direkte og fra opptak av Siri i Lev Lyst. Det vil og bli delt artikler og tema som er relevant i den oppvåkningen og endringen vi står i på denne vakre planeten vår.

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie  

MediYoga

Vi tilbyr yogakurs i MediYoga (medisinsk yoga) som er en myk, meditativ yoga med pusteøvelser, myke bevegelser og meditasjon. Er du helt frisk kan MediYoga gi deg økt bevissthet, stabilitet, ro og harmoni. Smittevern og avstand er ivaretatt.

Sted Dato Varighet Pris
Hol Hol 8 uker 1.600 kr  
Nes Nes 8 uker 1.600 kr  
 |  1 2   |  Neste side >>