Lev Lyst har som intensjon å veilede mennesker til å bli bedre opplyst og ta bevisste valg på områder som gjelder kosthold, livsstil, bevegelse og spirituell/åndelig vekst. Veiledning på veien til et mer balansert liv ~ hvor helse i hver eneste del av deg blir ivaretatt! Du har tilgang til all kraft inne i deg selv til å skape endring!

Verktøyene jeg benytter er bevisstgjørende veiledning, MediYoga og ernæringsveiledning ~ gjerne i en kombinasjon.


 |  1 2   |  Neste side >>

Bevisstgjørende veiledning

Jeg tilbyr bevisstgjørende veiledning. Bli veiledet inn i ditt energisystem som henger sammen med alt i deg! Bevisstgjørende veiledning benytter jeg gjerne i kombinasjon med Yoga som terapi og kostholdsveieldning en kjempefin og trygg tilnærming å benytte for og balansere ditt energisystem.

Sted Dato Varighet Pris
Hele landet Hele landet 60 - 75 minutter fra 900 kr  
Hol Hol 60 - 75 minutter fra 900 kr  

Ditt Retreat ~ med Gyllene øyeblikk

Vi tilbyr retreat til Akinon Resort i La Nucia i Spania. Det handler nettopp om å se, kjenne og oppleve dine gyllene øyeblikk i livet, fordi det er mange som opplever mye av det motsatte. Hva om det handler om deg selv og måten du ser deg selv og er glad i deg selv på?

Sted Dato Varighet Pris
Spania Spania 7 dager 9.990 kr  

Finn din indre hjertekraft ~ Yoga & ernæring

Vi tilbyr Yoga & ernæring kurs i vakre Hellas, på Karpathos for å finne dypere inn i din hjertekraft. Er du klar for å skape endring i ditt liv med å starte å øke din dype indre bevissthet er dette Retreatet for deg. Varmt velkommen til en uke på Kathy´s Island med MediYoga, meditasjon og hvile.

Sted Dato Varighet Pris
Hellas Hellas 21.06.2020 8 dager21.06.2020 Ta kontakt kr  

HøstYoga med Siri via Facebook

Jeg tilbyr mediyoga med tema: Hvordan ivareta din energi? på Facebook. MediYoga er for alle da du kan utføre på gulvet eller på stol. Det vil være kombinasjon av sittende, liggende og stående øvelser.

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 6 uker 555 kr  

Kost, ernæring og livsstilveiledning

Jeg tilbyr privatundervisning i kosthold & ernæringveiledning samt bevisstgjørende veiledning via Skype eller telefon når du ikke har anledning å komme til klinikken på Geilo.

Sted Dato Varighet Pris
Hele landet Hele landet 60 - 75 minutter fra 999 kr  
Hol Hol 60 - 75 minutter fra 999 kr  

Kurs i grunnleggende ernæring

Jeg tilbyr kurs og foredrag i grunnleggende ernæring. Foredrag passer til alle lag: bedrift/firma på tur, bedrift/firma i nærområdet, vennegjenger, familier, kommunale bedrifter, skoler, barnehager, lag og foreninger innen idrett og andre interesser.

Sted Dato Varighet Pris
Hele landet Hele landet 45 minutter Fra 2.500 kr  

Kurs i mindfull ernæring

Jeg tilbyr kurs og foredrag om Mindfull ernæring - hvordan gå over til en mer fredfull tilnærming til kosthold. Foredrag passer til alle lag: bedrift/firma på tur, bedrift/firma i nærområdet, vennegjenger, familier, kommunale bedrifter, skoler, barnehager, lag og foreninger innen idrett ol.

Sted Dato Varighet Pris
Hele landet Hele landet 45 minutter Fra 2.500 kr  

Kurs om stress og dets påvirkning

Jeg tilbyr kurs og foredrag om stress og dets påvirkning – hva gjør det med helsa vår. Foredrag passer til alle lag: bedrift/firma på tur, bedrift/firma i nærområdet, vennegjenger, familier, kommunale bedrifter, skoler, barnehager, lag og foreninger innen idrett og andre interesser.

Sted Dato Varighet Pris
Hele landet Hele landet 45 minutter Fra 2.500 kr  
 |  1 2   |  Neste side >>