LIVSKUNST akademiet

Maria Nistad: Coach, Motivation analyzer, Psykoterapeut, Essence Mentor.. Maria er opptatt av friskvern: fra selvutvikling og forebygging - til behandling, støtte og lindring når livet i faser krever ekstra av oss. Selvstendig næringsdrivende sidan 1997. 30 års erfaring innen ulike prosjekt, bedrifts- og byråkratisk team- & ledelse. Møtte den berømte veggen - satte i gang egen research for å få tilbake helse og livskvalitet. Det gav Maria ny giv som førte til at hun utdannet seg i dei terapiformer, metoder og "hjelp til selvhjelp" verktøya som hun selv hadde, og fortsatt har god nytte av. Dette gir, i tillegg til utdanning, en unik innsikt og erfaringskompetanse, som er god å ha med seg privat og profesjonelt.


Blomsteressenser & Dr. Bach's terapeutiske system - Online

Nettkurs i blomstermedisin I dette nettkurset vil du få en grundig innføring i hvordan du kan hjelpe deg selv og andre med blomsteressenser. Dette onlinekurset kan virkelig utgjøre en stor forskjell i ditt eget og andres liv.

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 8 måneder 4350 kr  

Blomstermedisin - Gratis introduksjonskurs - Online

Trenger du et trygt og naturlig verktøy, uten skadelige bivirkninger, som kan gjør deg bedre i stand til å møte hverdagens krav? Blomstermedisin er en flere tusen år gammel folkemedisin. Dr. Bach sette det i et mer terapeutisk system som vi kjenner som Dr. Bach´s blomsterremedier.

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 3 dager Gratis kr