Kuben kurs- og teknologisenter (KKT)

Kuben kurs- og teknologisenter (KKT) er en del av Kuben yrkesarena – som er en samlokalisering av Kuben videregående skole, Fagskolen Oslo Akershus og Lærlingsenteret for byggfag.

Kuben yrkesarena er Osloskolens storsatsning på yrkesfag, og samler om lag 2000 daglige brukere: både elever, studenter, lærlinger og næringsliv. Kuben yrkesarena har som mål å være et samlingspunkt for yrkesfagene i Oslo, og en spydspiss innen både skoleutvikling og samarbeid med næringslivet. Med KKTs gode kursfasiliteter vil Kuben yrkesarena være en attraktiv arena for etter- og videreutdanning i tett samarbeid med bransjene.

Kuben kurs- og teknologisenter (KKT) er etablert som selvstendig enhet på Kuben yrkesarena ved siden av en videregående skole, en fagskole og et lærlingsenter.


 |  1 2   |  Neste side >>

Byggdrifter

Kuben kurs og teknologisenter tilbyr byggdrifterkurs. Byggdrifter ble eget fagbrev i 2014 og i september 2016 startet Kuben yrkesarena med opplæring i faget.

Sted Dato Varighet Pris
Oslo, Økern Oslo, Økern 3 dager fra 2.000 kr  

Fiberoptikk i praksis

Kurset gir inngående kjennskap til planlegging av og installasjon av fiberoptikk - systemforståelse - grunnleggende om kommunikasjon - EKOM-forskriften og tilhørende standarder - bygging av interne datanett og bredbåndsnett - nettverkselektronikk

Sted Dato Varighet Pris
Oslo, Økern Oslo, Økern 3 dag 7.200 kr  

FSE-kurs med førstehjelp

Vi tilbyr FSE-kurs med førstehjelp.

Sted Dato Varighet Pris
Oslo, Økern Oslo, Økern 1 dag  

Konflikthåndtering

Vi tilbyr kurs i konflikthåndtering. Kurset er myntet på tillitsvalgte, ledere, verneombud og HR-medarbeidere eller ansatte som både ledelsen og ansatte mener er godt egnet til å innta en upartisk rolle i konflikter.

Sted Dato Varighet Pris
Oslo, Økern Oslo, Økern 1 dag 9.500 kr  

Låsesmed for lærlinger

Opplæring i programfag fra Vg3 låsesmedfaget. Opplæringen er rettet mot lærlinger i låsesmedfaget og har 2 samlinger i året, hver på 2 uker. Det er lagt opp til at hver deltaker gjennomfører 4 forskjellige 2 ukers moduler i løpet av to år.

Sted Dato Varighet Pris
Oslo, Økern Oslo, Økern 2 uker 15.000 pr samling kr  

Solcelleanlegg - en introduksjon

På Kuben har vi et solcelleanlegg med 12 solcellepaneler med omformere som er koblet til Kubens lysnett. Deltakerne kan få innblikk i hvordan dette er montert og koblet opp.

Sted Dato Varighet Pris
Oslo, Økern Oslo, Økern 23.09.2019 1 dag23.09.2019 4.500 kr  

Sveisekurs - MIG / MAG

Vi tilbyr sveisekurs - MIG / MAG. Det finnes ulike måter å sveise på, avhengig av hva du trenger å sveise og hva slags utstyr du ønsker å investere i. Dette kurset passer for deg som har ingen eller liten erfaring med sveising fra før.

Sted Dato Varighet Pris
Oslo, Økern Oslo, Økern 03.09.2019 (+1) 3 kvelder03.09.2019 (+1) 6.000 kr  

Sveisekurs - TIG

Det finnes ulike måter å sveise på, avhengig av hva du trenger å sveise og hva slags utstyr du ønsker å investere i. På dette kurset får du grunnleggende innføring i TIG-sveising av aluminium og rustfritt stål.

Sted Dato Varighet Pris
Oslo, Økern Oslo, Økern 28.08.2019 (+1) 4 kvelder28.08.2019 (+1) 7.500 kr  
 |  1 2   |  Neste side >>