Kreftforeningen

Kreftforeningen er Norges største bidragsyter til kreftforskningen. Årlig bevilger vi over 125 millioner kroner til dette formålet. Bidrag fra givere gjør Kreftforeningen i stand til å lønne forskere, stipendiater og tekniske assistenter. I 2006 arbeidet disse med 221 forskningsprosjekter.


<< Forrige side  |  1 2 3 4 5   | 

Treningsgruppe ved alvorlig kreftsykdom

Vi tilbyr treningsgruppe ved alvorlig kreftsykdom. Dette er et tilbud til deg som lever med alvorlig kreftsykdom og som ønsker å trene. Treningen vil være i gruppe med enkle øvelser for styrke og kondisjon.

Sted Dato Varighet Pris
Bergen Bergen 1 1/2 time Gratis kr  

Tur og utflukter

Vardesenteret arrangerer turer i Bodø-området. Turene har fokus på aktivitet, kultur og sosialt samvær. Vi tilpasser turene etter funksjonsnivå og ønske.

Sted Dato Varighet Pris
Bodø Bodø 3 timer Gratis kr  

Turgruppe for kreftpasienter og pårørende

Vi tilbyr turgruppe for kreftpasienter og pårørende. Bli med på en hyggelig tur i nærområdet. En spasertur som gir frisk luft, fysisk aktivitet og hyggelige samtaler med andre som også har opplevd kreft tett på livet.

Sted Dato Varighet Pris
Arendal Arendal 2 timer Gratis kr  
Kristiansand Kristiansand 2 timer Gratis kr  

Veien videre - Temakafé for deg som har eller har hatt kreft

Vi tilbyr temakafé for deg som har eller har hatt kreft, samt dine pårørende. Møteplassen vil ta opp temaer som kan være til nytte for deg som er rammet av kreft og dine pårørende.

Sted Dato Varighet Pris
Aurskog-Høland Aurskog-Høland 2 timer Gratis kr  

Yoga

Dette er en yogaform som passer for alle. Den er rolig og myker deg opp, og løsner opp i musklene. Kreftforeningen har matter du kan låne. Du trenger ikke å melde deg på, det er bare å møte opp.

Sted Dato Varighet Pris
Gjøvik Gjøvik 1 time Gratis kr  
Hamar Hamar 1 time Gratis kr  
Kristiansand Kristiansand 1 time Gratis kr  
Lillehammer Lillehammer 1 time Gratis kr  
Trondheim Trondheim 1 time Gratis kr  

Å leve til man dør

Kreftforeningen inviterer til en kveld med innlegg og refleksjoner. Hvordan er det å leve når man vet at man selv, eller noen som står en nær, snart kan dø. Hva kan bli vanskelig hvis man ikke snakker sammen.

Sted Dato Varighet Pris
Sarpsborg Sarpsborg 2 timer Gratis kr  
<< Forrige side  |  1 2 3 4 5   |