Kreative kurs Sandefjord

Velkommen til Kreative kurs Sandefjord AS. Her vil det bli arrangert masse forskjellige kurser, med mange forskjellige dyktige kunstnere, innen hobby, oljemaling, akryl maling, tegning, pastell, glass maling, konfektlaging, osv


 |  1 2   |  Neste side >>

5 dagers sommerkurs med Kari Nordnes

Du kan også velge om du vil finne et maleri en annen kunstner har malt, for så å "kopiere" eller lage din versjon av bildet. Du kan også velge å male fra et fotografi som du f.eks har tatt selv. Du kan også male selvportrett med å se deg selv i speilet.

Sted Dato Varighet Pris
Hele landet Hele landet 5 dager 4700 kr  
Hele landet Hele landet 5 dager 4700 kr  

Airbrush kurs med Roger Hassler

På dette kurset vil du lære å male både lang og kort pels som er på en tiger. Med å lære denne teknikken kan du male mange forskjellige pelsdyr selv. Vi maler på et illustrasjonsboard , Vi bruker skrape og viskelær teknikk. Vi bruker overføringsteknikk og lærer hvordan pelsen blir til .

Sted Dato Varighet Pris
Sandefjord Sandefjord 05.11.2022 1 helg05.11.2022 3000 kr  

Akvarell kurs med Aud Rye

Jeg har vært så heldig å fått Aud Rye til å holde et kurs til her hos Kreative kurs Sandefjord as. Blomster i ny innpakning er tema for kurset.

Sted Dato Varighet Pris
Hele landet Hele landet 1 helg 3000 kr  

Fotorealistiske landskap med Michal Suffczynski

Lær å mal flotte landskapsbilder med Michael Suffczynski. Vi har vært så heldige at Michael Suffczynski hadde tid til å komme tilbake til Kreative kurs Sandefjord as denne sommeren. l tema for kurset er vann .

Sted Dato Varighet Pris
Sandefjord Sandefjord 20.08.2022 1 helg20.08.2022 3000 kr  

KLART DU KAN...Fra foto til fri flyt - Nettkurs med Aud Rye

Aud Rye laget et nettkurs. Her får dere male 5 vakre akvareller med henne. Aud er en kjent og ettertraktet kursholder som tar deg trinn for trinn mellom de vakreste akvareller. Har lagt ut 2 gratis videoer og informasjon til dem som ønsker å se på dette.

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 1 år 3000 kr  

Lær å hekle og forstå hekleoppskrifter

Lær å hekle . Mange tror det er vanskelig å hekle, men det er ikke det. Jeg har derfor laget dette kurset så du hekler sammen med meg. Og kan samtidig lese oppskriften slik at du vil selv klare å hekle og tyde oppskriften.

Sted Dato Varighet Pris
Hele landet Hele landet 1 år 250 kr  

Lær å mal kalkmaling med Nina Interiørteknikk

Ønsker du å lære å fornye møbler ved bruk av kalkmaling? Da er dette kurset for deg. I dette kurset får du en innføring i hvordan du maler rundt en transfer´ Mouldings/leire: hvordan du støper egne former både med leire og paste. Gode råd og tips på veien.

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 1 år 300 kr  

Lær å mal mandala

I dette kurset lærer du å male disse flotte mandalaene, alle med forskjellige teknikker. Ønsker du å slappe av og finne en malingsstil som gir deg roen i kroppen. Da har du funnet riktig teknikk. Denne teknikken passer for alle og kan også brukes i en sosial setting.

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 1 år 700 kr  
 |  1 2   |  Neste side >>