Kreative kurs Sandefjord

Velkommen til Kreative kurs Sandefjord AS. Her vil det bli arrangert masse forskjellige kurser, med mange forskjellige dyktige kunstnere, innen hobby, oljemaling, akryl maling, tegning, pastell, glass maling, konfektlaging, osv


Aud Ryes måndelige ryeposten

Med å abonnere på Ryeposten vil du vil motta 1 ny video og et hefte hver mnd.

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 1 år 2750 kr  

KLART DU KAN...Fra foto til fri flyt - Nettkurs med Aud Rye

Aud Rye laget et nettkurs. Her får dere male 5 vakre akvareller med henne. Aud er en kjent og ettertraktet kursholder som tar deg trinn for trinn mellom de vakreste akvareller. Har lagt ut 2 gratis videoer og informasjon til dem som ønsker å se på dette.

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 1 år 3000 kr  

Lær å mal mandala

Dette er en introduksjonstilbud der til de 30 første som kjøper dette Mandala kurset. Kurset koster nå kun 700 kr(normal pris blir 1000kr) Du får med en Mandala stensil, dotting verktøy og en flott tynn pensel på kjøpet. (Verdi 200 kr )

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 1 år 700 kr  

MALETEKNISK HOKUS POKUS........Klart du kan Del. 2 - Nettkurs

Dette er del. 2 i Aud Ryes fantastiske nett kurs, du maler 5 flotte bilder sammen med Aud der hun tar deg trinn for trinn. Hvert bilde er nøye gjennomtenkt slik at du lærer mest mulig teknikker. Derfor sier Aud: dette er ikke et vanlig kurs, det er en utdanning. Kurset passer for alle.

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 1 år 3000 kr  

Nettkurs med Ralf Heynen Lær å male fotorealistisk

Ralf Heynen er en dyktig fotorealistisk kunstner fra Nederland. Han er kjent for sine vakre malerier med damer som står i vannet. Ønsker du å lære å male av han er dette kurset for deg. Du kan følge linken og se hans gratis video også. Kurset er både på engelsk og tysk.

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 1 år 2000 kr  

Nå selger Aud Rye sine nettkurs videoer

Kjøp Aud Ryes akvarell kurs i løse videoer. Siden Corona kom til Norge har Aud filmet kursene som hun skulle hatt rund i Norge og Sverige og nå er du sitte hjemme og ta kurset når det passer for deg og følge henne trinn for trinn. Du kan spole frem og tilbake og ta det i ditt eget tempo.

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 1 år 400 kr