Kreative åpninger

Velkommen til kreative grupper og individualtimer med kunstuttykks-metoder!
Les mer om hva jeg kan tilby her: https://www.lilly-raknes.com/mine-tjenester/


Det kreative barnet

Velkommen til kreativ gruppefellesskap gjennom 4 mandager. I løpet av disse ukene vil vi nærme oss Det indre barnet. Vi vil lokke det fram fra skjulestedet og la det gradvis fortelle sin historie.

Sted Dato Varighet Pris
Oslo, Rodeløkka Oslo, Rodeløkka 4 uker 1.600 kr  
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum 4 uker 1.600 kr  

Det kreative barnet, fordypning

Fordypningskurs: Vi bærer alle et indre barn i oss. Den legende kraften som dette indre barnet er i besittelse av, kan hjelpe oss til å leve livet friere og mer levende som voksne.

Sted Dato Varighet Pris
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum 4 uker 1.200 kr  

Digitale møter i gruppe: Kreativitet og fellesskap gjennom farger

Velkommen til forløsende og kreativt fellesskap med online kunstuttrykk-gruppe! Bli kjent med dine egne ressurser og se nye muligheter. Kurset går over 4 tirsdager på dagtid og du kan delta der du er.

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 4 ganger 2-150 kr  

individual veiledning eller digital konsultasjon gjennom Zoom

Gjennom å bevege kroppen og arbeide med farger, forandres ofte tilstanden vi befinner oss i. Alt er i endring, ingenting er ubevegelig når kreativiteten er aktiv og fantasikreftene vekkes. Kunstuttrykket rommer smerte, glede og håp – og gir det en form.

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 10 timer à 75 minutter Fra 4.800 kr  

Kreativ gruppe

Vi tilbyr kreativ gruppe. Vi jobber i grupper fordi dette gir rom for lek. I grupper kan det oppstå situasjoner som forsterker forandringsprosesser.

Sted Dato Varighet Pris
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum 2 dager messebillett 200 kr  

Kreativ visdom – helgekurs

Kreative og sjamanistiske metoder på visdommens vei. Vi kontakter visdommens kilde gjennom bilder, farger, tekst, lyd og bevegelse. Når vi arbeider kreativt med utfordringene, skaper vi forbindelse mellom det bevisste og det ubevisste.

Sted Dato Varighet Pris
Oslo, Rodeløkka Oslo, Rodeløkka 2 dager 1.850 kr  

Kunstterapi som døråpner

Lengter du etter å bruke mer av deg selv? Er dette en del av deg som du savner, men ikke har hatt kontakt med på lenge? Eller er dette en ressurs som du enda ikke har tatt i bruk? Denne helgen søker du en vei inn til deg selv og den du lengter etter å være.

Sted Dato Varighet Pris
Oslo Oslo 1 helg 1.850 kr  

Motivasjon & inspirasjon

Velkommen til en helg med motivasjon og ny inspirasjon! Vi bruker skriving som motivasjon og mestringsredsskap. I løpet av helgen kan du oppleve å få verktøy til stressmestring, større fleksibilitet og bli bedre kjent med deg selv.

Sted Dato Varighet Pris
Oslo Oslo 2 dager 1.250 kr