Kongsberg Kulturskole

Kulturskolen har undervisningstilbud i kunstfag, teater og på de fleste musikkinstrumenter. I tillegg selger vi dirigenttjenester til korps, kor og orkester, og administrerer og produserer tilbud til "Den kulturelle skole- og barnehagesekken" og "Den blå timen" - som er kulturopplevelser tilpasset bo- og omsorgsinstitusjoner. Elever fra Flesberg kommune kan søke på følgende tilbud : piano, hardingfele, messinginstrumenter, da Flesberg kjøper tjenester på disse fagområdene av Kongsberg kulturskole. Elever fra Flesberg kan også søke de andre tilbudene i Kongsberg kulturskole, og vil kunne få plass ved ledig kapasitet.


<< Forrige side  |  1 2 3 4   |  Neste side >>

Musikkterapi/tilrettelagt tilbud

Vi tilbyr musikkterapi/tilrettelagt. Musikkterapi har et bredt praksisfelt, som i kulturskolen blant annet handler om spesialpedagogikk og psykisk helsearbeid/helsevern. Her kan du søke om musikkterapi i enkelttimer eller grupper ut fra ditt behov.

Sted Dato Varighet Pris
Kongsberg Kongsberg 500 kr  

Pianoundervisning

Vi tilbyr pianoundervisning. Undervisningen foregår enkeltvis eller i små grupper og det meste av pianoundervisningen er i kulturskolens egne lokaler på Kirketorget 4 eller Gamle Badet. Dette gjelder også for pianoelever fra Flesberg kommune.

Sted Dato Varighet Pris
Kongsberg Kongsberg 1.345 kr  

Rising star-Fordyping

Dette tilbudet går nå i første omgang til musikkelever som har et høy musikalsk nivå, som har vist spesiell interesse for faget sitt og som ønsker å satse litt ekstra på dette. (fra neste skoleår håper vi å utvide med tilsvarende tilbud for kunstfag og teater)

Sted Dato Varighet Pris
Kongsberg Kongsberg  

Saksofon

Vi tilbyr saksofonundervisning. Vi har et nært samarbeid med skolekorpsene i kommunen og de fleste av saxofonelevene ved kulturskolen er samtidig medlem av enten Kongsberg guttemusikkorps eller Kongsgårdmoen skolekorps.

Sted Dato Varighet Pris
Kongsberg Kongsberg 1.345 kr  

Samspill for blåseinstrumenter og slagverk

Vi tilbyr samspill for blåseinstrumenter og slagverk. Kulturskolen har er nært samarbeid med skolekorpsene i Kongsberg og Flesberg kommune. De fleste dirigenter er ansatt via kulturskolen, og de aller fleste korpsmusikanter får sin instrumentopplæring i kulturskolen.

Sted Dato Varighet Pris
Kongsberg Kongsberg 861 kr  

Skapende skriving

Vi tilbyr undervisning i skapende skriving. Liker du å skrive og finne opp egne historier, dikt, noveller? Går du på ungdomstrinnet? Meld deg på skrivekurs med forfatter Siv Wyller! Undervisningen er for deg som går på ungdomsskolen.

Sted Dato Varighet Pris
Kongsberg Kongsberg 2 timer Gratis kr  

Slagverk/trommer

Vi tilbyr undervisning i slagverk/trommer. Vi har et nært samarbeid med skolekorpsene i kommunen og de fleste slagverkelevene ved kulturskolen er samtidig edlem av Kongsberg guttemusikkorps eller Kongsgårdmoen skolekorps.

Sted Dato Varighet Pris
Kongsberg Kongsberg 1.345 kr  

Småbarnsgruppe for barn 1 - 3 år

Vi tilbyr undervisning for småbarnsgruppe for barn 1 - 3 år. Småbarnsgruppa, en videreføring av babysang, er Kulturskolens tilbud for barn fra 1-3 år. Kursene er med mamma eller pappa eller en annen nær voksen.

Sted Dato Varighet Pris
Kongsberg Kongsberg  
<< Forrige side  |  1 2 3 4   |  Neste side >>