Kjerstins Pusterom

Kjerstins Pusterom eies og drives av Kjerstin Pronzato. Endring og vekst i livet har alltid interessert meg og i over 30 år har jeg jobbet med mennesker i endring. Endring krever mot og arbeid og vi må alle finne vår egen vei. Jeg har en sterk tro på at vi mennesker har i oss en evne til balanse og helse og mine verktøy for å hjelpe deg i den prosessen er Pust, Stemme og Yoga. Min utdanning: • Sykepleier med videreutdanning i Veiledning og Coaching fra Høgskolen i Vestfold. • Sanger med utdanning i operasang fra Musikkhøgskolen i Genova. • Mediyoga terapeut. • Pusteterapeut.


MediYoga

Vi tilbyr MediYoga. MediYoga er en rolig, terapeutisk yogaform med program og øvelser som du lett husker og kan kan bruke hjemme. Alle øvelser tilpasses den enkeltes behov og du kan sitte på stol i stedet for i yogastilling hvis det er best for deg.

Sted Dato Varighet Pris
Holmestrand Holmestrand 18 ganger 3780 kr  

Sangundervisning - Vil du lære å synge?

Vi tilbyr sangundervisning med rullerende opptak, dvs at du får 14 ganger fra den datoen du starter. Syng deg friskere vi har grupper på 3 til 6 personer, ta kontakt hvis du er interessert.

Sted Dato Varighet Pris
Holmestrand Holmestrand 4.950 kr