Inge Anda Kurs & Catering

Utdannet kokk og konditor. Jobbet med mat hele sitt liv.

Inge Anda er svært engasjert og opptatt av å lære fra seg matlagingens kunster. Derfor holder han matkurs for grupper og privatpersoner. Denne typen kurs har han holdt i over 10 år.

Å koke for grupper i festlig lag som fødselsdager, bryllup, konfrimasjoner eller andre merkedager er også noe Inge Anda gjør. Menyer skifter med årstidene og det finnes mange klassikere fra restaurant-tiden, blandt rettene på menyene.
Å skreddersy meny og ha menymøter med kunden er også noe Inge ser på som god servise.

Fisk og skalldyr samt desserter og kaker har alltid vært Inges store interesser.

Et langt og godt liv begynner med sunn og riktig mat.

Velkommen til kurs.


<< Forrige side  |  1 2 3 4   | 

Vi forbereder konfekt og juledesserter

Vi tilbyr forbedret utgave av fjorårets julekakekurs. Vi lager konfekt og julens kaker + litt forskjellige desserter som Multemousse, lakrisis, fondant.

Sted Dato Varighet Pris
Sandnes Sandnes 1 kveld 1.150 kr  
Stavanger Stavanger 1 kveld 1.150 kr  

Vår kulturelle matarv

Kurs med utgangspunkt i norske middagsretter. Flere og flere spør om jeg kan sette opp et kurs hvor de Norske hverdagsrettene kan være hovedfokus.

Sted Dato Varighet Pris
Sandnes Sandnes 1 kveld 1.150 kr  
Stavanger Stavanger 1 kveld 1.150 kr  
<< Forrige side  |  1 2 3 4   |