Inge Anda Kurs & Catering

Utdannet kokk og konditor. Jobbet med mat hele sitt liv.

Inge Anda er svært engasjert og opptatt av å lære fra seg matlagingens kunster. Derfor holder han matkurs for grupper og privatpersoner. Denne typen kurs har han holdt i over 10 år.

Å koke for grupper i festlig lag som fødselsdager, bryllup, konfrimasjoner eller andre merkedager er også noe Inge Anda gjør. Menyer skifter med årstidene og det finnes mange klassikere fra restaurant-tiden, blandt rettene på menyene.
Å skreddersy meny og ha menymøter med kunden er også noe Inge ser på som god servise.

Fisk og skalldyr samt desserter og kaker har alltid vært Inges store interesser.

Et langt og godt liv begynner med sunn og riktig mat.

Velkommen til kurs.


<< Forrige side  |  1 2 3 4   |  Neste side >>

Inges 10 beste retter - del 2

Av alle de matkurs jeg har hatt, har noen retter utmerket seg. På dette kurset lager vi noen av rettene som har vært mest populære. Dette er del to, da jeg fant ut i arbeidet med første kurset at det er mange retter jeg har lyst å presentere på nytt.

Sted Dato Varighet Pris
Sandnes Sandnes 1 kveld 1.150 kr  
Stavanger Stavanger 1 kveld 1.150 kr  

Inges 10 beste retter - del 3

En samling av retter som har utmerket seg. Dette er siste kurs i denne serien. Kurset består av retter jeg har lyst å presentere på nytt.

Sted Dato Varighet Pris
Sandnes Sandnes 1 kveld 1.150 kr  
Stavanger Stavanger 1 kveld 1.150 kr  

Kjøkkenteater - Kun for bedrifter og større grupper

Vi samles i spisesal og folk får et glass med noe leskende i hånden. Inge Anda tar det praktiske, deler deltakere i grupper og presenterer menyen som skal lages for kvelden. (Hver gruppe har ansvar for en rett.) Oppskriftshefter med fremgangsmåter blir delt ut.

Sted Dato Varighet Pris
Rogaland Rogaland  

Pasta pasta

Inge lager 3 retter, vi spiser alle på dekket langbord. Deretter deler vi oss i 3 grupper som lager 2 retter hver. Vi sitter ned på langbord og spiser rett for rett. Hele kvelden avsluttes med en deilig dessert.

Sted Dato Varighet Pris
Stavanger Stavanger 1 kveld 1.150 kr  

Skalldyrbonanza

Høsten er en god tid for skalldyr. Det begynner å bli kaldt i sjøen og vi har masse godt å ta av. Vi lager supper, sauser og ikke minst masse flotte tips til hverdagsmiddager og anledninger hvor vi skal ha gjester. Gjerne hvor et sunt kosthold står på tapetet.

Sted Dato Varighet Pris
Sandnes Sandnes 1 kveld 1.150 kr  
Stavanger Stavanger 1 kveld 1.150 kr  

Skalldyrbonanza (Reprise)

Når det er kaldt i sjøen er en god tid for skalldyr. Vi lager supper, sauser og ikke minst masse flotte tips til hverdagsmiddager og anledninger hvor vi skal ha gjester. Gjerne hvor et sunt kosthold står på tapetet.

Sted Dato Varighet Pris
Stavanger Stavanger 1 kveld 1.150 kr  

Supper og krafter

Ingenting er vel bedre en enn skikkelig suppe. Vi lager 8 supper og fokuserer på de gode krafter som treng for å lage en smakfull suppe. Vi baker også 3 typer brød.

Sted Dato Varighet Pris
Sandnes Sandnes 1 kveld 1.150 kr  
Stavanger Stavanger 1 kveld 1.150 kr  

Torsk, breiflabb og lyr

Vi tilbyr matkurs med torsk, breiflabb og lyr. På dette kurset vil vi lage juletorsk og ikke minst lutefisk med klassisk tilbehør. Ellers blir det enkle retter som en kjapt kan smelle sammen av disse smakfulle og delikate råvarer.

Sted Dato Varighet Pris
Sandnes Sandnes 1 kveld 1.150 kr  
Stavanger Stavanger 1 kveld 1.150 kr  
<< Forrige side  |  1 2 3 4   |  Neste side >>