Inge Anda Kurs & Catering

Utdannet kokk og konditor. Jobbet med mat hele sitt liv.

Inge Anda er svært engasjert og opptatt av å lære fra seg matlagingens kunster. Derfor holder han matkurs for grupper og privatpersoner. Denne typen kurs har han holdt i over 10 år.

Å koke for grupper i festlig lag som fødselsdager, bryllup, konfrimasjoner eller andre merkedager er også noe Inge Anda gjør. Menyer skifter med årstidene og det finnes mange klassikere fra restaurant-tiden, blandt rettene på menyene.
Å skreddersy meny og ha menymøter med kunden er også noe Inge ser på som god servise.

Fisk og skalldyr samt desserter og kaker har alltid vært Inges store interesser.

Et langt og godt liv begynner med sunn og riktig mat.

Velkommen til kurs.


 |  1 2 3 4   |  Neste side >>

10 sunne retter

På dette kurset bruker vi råvarer som ikke er så dyre i innkjøp. Vi benytter urter, krydder og ikke minst vinaigrette til å smaksette maten vår. Vi baserer det på å bruke ca 50/50 fisk og kjøtt.

Sted Dato Varighet Pris
Sandnes Sandnes 1 kveld 1.150 kr  
Stavanger Stavanger 1 kveld 1.150 kr  

3 forretter - 3 hovedretter - 3 desserter - Kun større grupper

Et kurs hvor en lærer 9 retter som en kan lage enkeltvis, eller sette sammen til en meny alt etter som en ønsker.

Sted Dato Varighet Pris
Rogaland Rogaland  

3 forretter, 3 hovedretter, 3 desserter

Inge lager en forrett en hovedrett og en dessert som gjestene spiser. Deretter deles gruppen i 3 grupper som lager 2 retter hver. Her blir det fart og moro. Ta med forkle og gode sko for her skal alle være med.

Sted Dato Varighet Pris
Stavanger Stavanger 1 kveld 1.150 kr  

3 forretter, 3 hovedretter, 3 desserter - Høstspesial

Et kurs hvor en lærer 9 retter som en kan lage enkeltvis, eller sette sammen til en meny alt etter som en ønsker.

Sted Dato Varighet Pris
Sandnes Sandnes 1 kveld 1.150 kr  
Stavanger Stavanger 1 kveld 1.150 kr  

4 forretter og 4 hovedretter som passer ypperlig i festlig lag

Våren har mange dager som skal feires. Konfirmasjoner, fødselsdager samt barnedåper og brylluper. På dette kurset lager vi 4 forretter og 4 hovedretter som passer ypperlig i festlig lag.

Sted Dato Varighet Pris
Sandnes Sandnes 1 kveld 1.150 kr  
Stavanger Stavanger 1 kveld 1.150 kr  

4 retters gourmetmeny - Kun for bedrifter og større grupper

Dette er et kurs for bedrifter og større grupper der vi lager en 4 retters gourmetmeny. Et matkurs er et ypperlig arrangement for din bedrift og kurset kan skreddersys etter deres ønsker.

Sted Dato Varighet Pris
Rogaland Rogaland Avtales kr  

5 retter gourmetmeny for bedrifter og større grupper

Et matkurs er et ypperlig arrangement for din bedrift. På kurset lager vi en 5 retters gourmetmeny. Kurset kan skreddersys etter deres ønsker.

Sted Dato Varighet Pris
Rogaland Rogaland Avtales kr  

8 retter av kylling og svin

Vi snakker om hygiene og forhåndsregler ved behandling av kylling. Resistente bakterier og ikke minst narasin i foret til kylling. (antibiotika)

Sted Dato Varighet Pris
Sandnes Sandnes 1 kveld 1.150 kr  
Stavanger Stavanger 1 kveld 1.150 kr  
 |  1 2 3 4   |  Neste side >>