Jeg er en ung jente med lidenskap for hundesporten - agility. Jeg har vokst opp i sporten da begge mine foreldre har holdt på med dette så lenge jeg kan huske. Ved siden av denne lidenskapen for agility er jeg snart utdannet med Bachelor i Samfunnsernæring og er også meget interessert i ernæring hos hund.

Jeg liker å trene enkelt, positivt og med mål om at hundene skal lykkes og ha det gøy. På mine kurs utfordrer jeg fører og ønsker at alle skal sitte igjen med motivasjon, mestringsfølelse, nye utfordringer, løsninger på mulige problemer og at en har det gøy i samarbeid med hunden sin!


 |  1 2   |  Neste side >>

Agilitykurs - Handling - Online

Ønsker du å forbedre din handling, eller kanskje du kun trenger inspirasjon i treningen!? Send inn film fra din trening og du får veiledning til forbedringer eller nye utfordringer! Føler du at du kun trenger nye ideer eller inspirasjon til trening så kan du være observatør.

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 8 uker 1.200 kr  

Agilitykurs - med Ina Himle og Eli Beate Sæther - alle nivåer

Jeg tilbyr kurs i agilitykurs - med Ina Himle og Eli Beate Sæther - alle nivåer

Sted Dato Varighet Pris
Eidsvoll Eidsvoll 1 helg  

Agilitykurs - Poer Up with One Jump - Online

Vi tilbyr Poer Up with One Jump - kursmateriell til kun ETT hopp! -inspirasjon til hvordan du kan utvikle dine ferdigheter på KUN ETT HOPP! Liten plass, få hinder, men likevel et ønske om å utvikle dere som et team på agilitybanen? Hvilke ferdigheter kan jeg videreutvikle og trene med kun ET HOPP!?

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 12 uker 229 kr  

Agilitykurs - Vippe - Online

Jeg tilbyr kurs i vippe online. Innlæring steg for steg, eller hjelp så langt du har kommet. Er du i ferd med å trene inn vippe, har støtt på et problem på veien eller kanskje du bare vil forbedre gjennomføringen av hinderet? Jeg veileder deg akkurat der du er

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 8 uker 1.200 kr  

Agilitysommerca - med Ina Himle og Eli Beate Sæther - alle nivåer

Jeg tilbyr kurs i agilitysommerca - med Ina Himle og Eli Beate Sæther - alle nivåer

Sted Dato Varighet Pris
Eidsvoll Eidsvoll 1 helg  

Grunnferdighet vidrekommende Agility - Online

Jeg tilbyr viderekommende kurs i Agility. Passer perfekt for deg som tidligere har deltatt på grunnferdighet BASIC eller for seg som har grunnøvelser innlært! I dette kurset bygger vi videre på selvstendighet og forståelse for vår handling.

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 8 uker fra 8000 kr  

Grunntrening i Agility - Online

Jeg tilbyr grunntrening i agility. Passer perfekt for deg med unghund eller om du ønsker å gå tilbake i treningen og forbedre din hunds grunnferdigheter! Som de andre kursene er dette et helt enkelt kurs som gir deg veiledning og forklaringer om blant annet punktene under

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 8 uker 1.200 kr  

Privat hundetrening

JJeg liker å trene enkelt, positivt og med mål om at hundene skal lykkes og ha det gøy. På mine kurs utfordrer jeg fører og ønsker at alle skal sitte igjen med motivasjon, mestringsfølelse, nye utfordringer, løsninger på mulige problemer og at en har det gøy i samarbeid med hunden.

Sted Dato Varighet Pris
Eidsvoll Eidsvoll 1 time 600 kr  
 |  1 2   |  Neste side >>