In Vino Veritas Vinkurs

Vinkurs arrangeres på bestilling og utføres i bedriftens lokaler, private hjem eller alle steder hvor det er mulig å formidle vin og vinglede!
Kontakt oss idag via kontaktskjema på denne siden.

In Vino Veritas vinkurs gies de beste anbefalinger fra våre kunder. Vi arrangerer vinkurs for større og mindre grupper. Påmeldingskurs for enkeltpersoner holdes i Oslo gjennom hele året med jevne mellomrom

Alle vinkurs ledes av erfarne foredragsholdere med fagutdannelsen sommelier/vinkelner fra Gastronomisk Institutt med stor formidlingsglede for vin og mat.


 |  1 2 3 4   |  Neste side >>

Amarone, en verden av smaker - bedrifter og større grupper

Vi tilbyr vinkurset Amarone, en verden av smaker, for bedrifter eller større grupper. Opplev storslagne Veneto. Kurset gjennomgår vinstilen Amarone fra det syrlige til det raffinerte og søte.

Sted Dato Varighet Pris
Hele landet Hele landet 1 1/2 time fra 495 per pers kr  

Basis ABC vinkurs extra - bedrifter og større grupper

Vi tilbyr Basis ABC vinkurs extra for bedrifter og større grupper på dagtid eller kveldstid. Rødvin, hvitvin og rosévin. Nyttig utvidet ABC vinkurs med fokus på å skape vininteresse hos deltagerne! Fokus på ulike druertyper, smaksteknikk og det grunnleggende i vinsmaking.

Sted Dato Varighet Pris
Hele landet Hele landet 1 1/2 time fra 565 pr pers kr  

Basis: bli en vinkjenner - hvitvin

Lær om hvitvin på en praktisk måte gjennom å se, lukte og smake ulike vinstiler. Nyttig ABC vinkurs med fokus på å skape vininteresse hos deltagerne. Vårt vinkurs handler om å avmystifisere vin ved å bringe frem vinglede hos deltagerne!

Sted Dato Varighet Pris
Oslo, Tjuvholmen Oslo, Tjuvholmen 2 timer 595 kr  

Basis: bli en vinkjenner - rødvin

Lær om rødvin på en praktisk måte gjennom å se, lukte og smake ulike vinstiler. Nyttig ABC vinkurs med fokus på å skape vininteresse hos deltagerne! Vårt vinkurs handler om å avmystifisere vin ved å bringe frem vinglede hos deltagerne!

Sted Dato Varighet Pris
Oslo, Tjuvholmen Oslo, Tjuvholmen 2 timer 595 kr  

Basis: bli en vinkjenner hvitvin - bedrifter eller større grupper

Vi tilbyr hvitvinkurs for bedrifter eller større grupper. Lær om hvitvin på en praktisk måte gjennom å se, lukte og smake ulike vinstiler. Nyttig ABC vinkurs med fokus på å skape vininteresse hos deltagerne. Vårt vinkurs handler om å avmystifisere vin ved å bringe frem vinglede hos deltagerne!

Sted Dato Varighet Pris
Hele landet Hele landet 1 1/2 time fra 325 pr deltager kr  

Basis: bli en vinkjenner, rødvin - bedrifter eller større grupper

Vi tilbyr rødvinkurs for bedrifter eller større grupper. Lær om rødvin på en praktisk måte gjennom å se, lukte og smake ulike vinstiler. Nyttig ABC vinkurs med fokus på å skape vininteresse hos deltagerne! Vårt vinkurs handler om å avmystifisere vin ved å bringe frem vinglede hos deltagerne!

Sted Dato Varighet Pris
Hele landet Hele landet 1 1/2 time fra 325 pr deltager kr  

Basis: Mat og vin i samspill

Vi tilbyr kurs om mat og vin i samspill. Lær og forstå hvordan man velger mat til vin eller omvendt. Overraskende enkle tommelfingerregler følger smaksprøver for samspillet mellom vin og mat.

Sted Dato Varighet Pris
Oslo, Tjuvholmen Oslo, Tjuvholmen 1 kveld 1.495 kr  

Bio og økologiske viner - bedrifter og større grupper

Vi tilbyr vinkurs i bio og økologiske viner for bedrifter og større grupper. Hva er biodynamisk og økologisk laget vin? Litt om moter og trender i vinverdenen. Er dette verdt å betale ekstra for.

Sted Dato Varighet Pris
Hele landet Hele landet 1 1/2 time fra 495 per pers kr  
 |  1 2 3 4   |  Neste side >>