Improteater.no

OM IMPROTEATER.NO: Improteater.no tilbyr kurs i improvisasjonsteater for privatpersoner og bedrifter. Improteater.no har siden 2004 arrangert kurs i improvisasjonsteater. Teaterkursene blir holdt på Oslo Teatersenter. Ingunn Andreassen står bak Improteater.no. OM INGUNN ANDREASSEN: Teaterinstruktør, manusforfatter og skuespiller med bred teaterutdanning. Ingunn Andreassen har undervist i teater siden 1997. Hun holder workshop og kurs for privatpersoner, teatergrupper, revygrupper, kulturskoler, foreninger, lag og bedrifter. Hun har instruert deltakere i ”Jakten på kjærligheten” på TV2 i improteater. Vårt Land og magasinet MAG har skrevet reportasjer om improkursene hennes. Ingunn har blant annet gjestespilt på The Basement Theatre (Atlanta), Stockholms Improvisationsteater og Chicago Improv Festival. Hun har studert improvisasjonsteater i USA, Danmark, Stockholm og Amsterdam. Utdannet skuespiller og teaterpedagog.


Improvisasjonsteater og teambygging for bedrifter

Vi tilbyr improvisasjonsteater og teambygging for bedrifter. Når sist løp du etter en kollega og hylte av begeistring mens dere lekte sisten? Eller dere falt sammen i latterkrampe mens dere mimet at dere var gresshopper? Antageligvis aldri. Men nå har dere muligheten til det!

Sted Dato Varighet Pris
Akershus Akershus Avtales kr  

Utdrikningslag - kurs i improvisasjonsteater

Vi tilbyr kurs i improvisasjonsteater for utdrikningslag. Leter dere etter en leken og underholdende aktivitet til utdrikningslaget? Da vil et workshop i improvisasjonsteater passe perfekt til utdrikningslaget!

Sted Dato Varighet Pris
Akershus Akershus Kurset varer fra 1-2 timer Avtales kr  

Workshop 2: Impro og kommunikasjonsteknikk - bedriftsinternt

Vi tilbyr kurs i impro og kommunikasjonsteknikk for bedrifter. Kommunikasjonsteknikkene og øvelsene dere lærer er enkle, morsomme og ukompliserte. Under den første delen av workshopen varmer vi opp med improvisasjonsteaterøvelser og leker, som gjør oss friere og tryggere på hverandre.

Sted Dato Varighet Pris
Akershus Akershus 3 timer Avtales kr