IT-Kunnskap ble etablert høsten 1997 og har siden den gang utelukkende drevet med kurs i data/ IT. Vi disponerer per i dag 2 kursrom med en kapasitet på til sammen 32 kursplasser.

Vi er en totalleverandør av kurs til næringslivet og til privatmarkedet. Vårt kurstilbud omfatter de fleste av markedets brukte dataprogrammer samt vi skreddersyr løsninger som gjør at man kan møte morgendagens utfordringer.

Utover våre standard kurs i har du/dere eller ditt firma mulighet til å bestille skreddersydde kurs som legges spesielt til rette for de enkelts behov. Du har med andre ord mulighet til å sette i sammen et kurs bestående av flere programmer.


 |  1 2 3   |  Neste side >>

Access database - grunnkurs

Vi tilbyr grunnkurs i Access database. Access er en databasegenerator, det betyr at vi bruker dette programmet til å lage egne databaser til å ta vare på informasjonen vår.

Sted Dato Varighet Pris
Namsos Namsos 2 dager 5.990 kr  
Steinkjer Steinkjer 2 dager 5.990 kr  

Bildebehandling/ Fotokurs

Vi tilbyr bildebehandling/ Fotokurs. Veldig mange har byttet ut sitt filmbaserte kamera med et digitalt, og mange har sett de nye mulighetene som ligger i digitale bilder.

Sted Dato Varighet Pris
Namsos Namsos 3 dager 2.990 kr  
Steinkjer Steinkjer 3 dager 2.990 kr  

Bli effektiv i Excel

Excel 2013/2016 Vi tilbyr grunnkurs i excel. Excel er i dag det ledende regneark programmet, og er et enkelt og brukervennlig program, men samtidig et avansert program med mange muligheter.

Sted Dato Varighet Pris
Namsos Namsos 1 dag 3.990 kr  
Steinkjer Steinkjer 1 dag 3.990 kr  

Bli effektiv i Outlook 2013/2016

Vi tilbyr Bli effektiv i Outlook 2013/2016. Internett er det desidert største mediet vi har. Her finnes informasjon om det en måtte tenke seg.

Sted Dato Varighet Pris
Namsos Namsos 1 dag 1.990 kr  
Steinkjer Steinkjer 1 dag 1.990 kr  

Bli effektiv i PowerPoint

Vi tilbyr PowerPoint 2013/2016. PowerPoint er et presentasjonsprogram hvor du kan lage presentasjoner til å formidle dine produkter og ideer.

Sted Dato Varighet Pris
Namsos Namsos 1 dag 3.990 kr  
Steinkjer Steinkjer 1 dag 3.990 kr  

Bli effektiv i Word

Vi tilbyr kurs i Word 2013/2016 . Denne modulen krever at du kan utnytte et tekstbehandlingsprogram ved å bruke noen av de mer komplekse funksjonene i programmet. Med en kompetanse som ligger over grunnleggende nivå skal du effektivt kunne produsere tekstdokumenter av høy kvalitet.

Sted Dato Varighet Pris
Namsos Namsos 1 dag 1.990 kr  
Steinkjer Steinkjer 1 dag 3.990 kr  

Call Center kurs

Vi tilbyr Call Center kurs. Call Center er et fellesbegrep på mange forskjellige virksomheter. Fellesnevneren er at de benytter data/telefoni til å betjene kundene, og med det stilles det store krav til medarbeidernes kompetanse innenfor denne teknologien.

Sted Dato Varighet Pris
Namsos Namsos  
Steinkjer Steinkjer  

Datakurs for seniorer

Vi tilbyr datakurs for seniorer. IT-Kunnskap holder datakurs som er tilpasset seniorene i vårt nærområde (både i Namsos og Steinkjer). Digital kompetanse som grunnleggende ferdighet inneholder mange forskjellige elementer som til sammen er viktige å mestre i et moderne samfunn.

Sted Dato Varighet Pris
Namsos Namsos 12 timer  
Steinkjer Steinkjer 12 timer  
 |  1 2 3   |  Neste side >>