Vi er landets ledende tilbyder av behandling og kursing innenfor hypnoterapi,det vil si terapeutisk bruk av hypnose. Hypnose er kort fortalt en form for mental trening der du kan endre en hvilken som helst vane eller følelse - uten å gå veien om viljestyrke eller massevis av repetisjoner. Vårt firma har egne og samarbeidende kontorer over hele landet, og våre terapeuter er alle sertifiserte og medlemmer av Norsk Forbund for Klinisk Hypnose.


Vi er spesialisert på røykeslutt, vektreduksjon og selvtillit. I tillegg har vi mange klienter med angst og ulike fobier. Bedrifter bruker oss til mental trening av høytpresterende - akkurat som enkelte av landets aller fremste idrettsutøvere bruker oss. Vårt mest populære produkt for bedrifter er etter røykesluttprogrammer å gjøre ansatte trygge i møter eller i presentasjons sammenhenger - og vi ekstremt gode og innovative på å få ledere og selgere til å gjøre mer av hva de vil gjøre.


Fobier borte på fra 2 til 4 timer – velg Fobipakke med Garanti!

Du vil bli tildelt vår fulle oppmerksomhet og får det antallet timer og de teknikkene (kognitiv terapi, gestalt, hypnose, eksponering, EFT) som vil virke best for akkurat deg på akkurat din fobi.

Sted Dato Varighet Pris
Oslo Oslo 4.900 kr  

Få det til NÅ! 5 programmer med coaching som garantert virker

Coaching er et begrenset forløp hvor en coach støtter en coaching-kunde eller klient (kalt coachee) til å endre noe.

Sted Dato Varighet Pris
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum  

Røykeslutt på bare 4 timer - vårt mest populære tilbud

Vår virksomhet beståri nesten 70% av å levere røykeslutt over 4 timer. Vi er svært gode på dette, det er sikkert grunnen til at vi er så etterspurte på røykeslutt. Mer enn 99% av de som gjennomfører vårt opplegg over 4 timer lykkes i å bli røykfrie!

Sted Dato Varighet Pris
Oslo Oslo 4 timer 3.800 kr  

Vektreduksjon med hypnose – oversikt

Vektreduksjon er et stort arbeidsområde for oss, og vi jobber spesielt med disse områdene: Lett / middels overvekt, opp til ca 15 kg Sterk overvekt / sykelig overvekt, fra ca. 15 kg

Sted Dato Varighet Pris
Oslo Oslo  

Økt Viljestyrke/ Selvkontroll / Impulskontroll

Viljestyrke Coaching er rett og slett et begrenset opplegg hvor du har noen timer fysisk (eller via Skype) for å lære og trene på det du trenger, og en daglig 5-minutter på egenhånd, oppfølging fra oss underveis – og en time på slutten.

Sted Dato Varighet Pris
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum 5 uker