Hundeskolen Syd

Vi tilbyr hjelp til små og store hundeproblemer. På kurs eller hjemme i hundens vante miljø!

Begge er utdannet hos Hagan Hundeskole, Linn har Hundefag fra høyskole. Beate er autorisert Hundemassasjeterapaut fra Nordisk Hundemassasjeskole og sertifisert laserterapaut fra det Svenske Laser-Medisinske Sällskap.

Vi kombinerer lang erfaring med det nyeste fra forskning og bruker veldokumenterte treningsmetoder til atferdsendring - slik at du og hunden kan få det livet sammen dere ønsker dere!


 |  1 2 3   |  Neste side >>

Atferdskonsultasjon - privatundervisning

Vi tilbyr atferdskonsultasjon. Har du utfordringer med hunden i hverdagen? Er du ny med hund eller har du fått en omplasseringshund? Kanskje er flere tiltak og trening forsøkt uten resultat, eller det passer ikke å gå på kurs. Da kan atferdskonsultasjon være det rette.

Sted Dato Varighet Pris
Mandal Mandal ca 3 timer 1.500 kr  

Båndtrening og passering

Vi tilbyr hundekurs med båndtrening og passering. Drar hunden din i båndet eller utagerer på tur? Dersom hunden din har problemer med å gå fint i bånd, passere hunder, mennesker eller objekter er dette kurset for deg og din hund.

Sted Dato Varighet Pris
Mandal Mandal 1 dag 500 kr  

Båndtrening og passering (helgekurs)

Vi tilbyr hundekurs med båndtrening og passering over en helg. Drar hunden din i båndet eller utagerer på tur? Dersom hunden din har problemer med å gå fint i bånd, passere hunder, mennesker eller objekter er dette kurset for deg og din hund.

Sted Dato Varighet Pris
Mandal Mandal 1 helg 1.500 kr  

Detektivhunden

Kan hunden din finne eieren av gjenstanden den får presentert? Hvem eier votten? Bli med på en skikkelig gøy kveld for hund og eier! Vi lærer hunden å finne eieren av en gjenstand. Dette er en gøy form for ID søk som ikke krever noen forkunnskaper.

Sted Dato Varighet Pris
Mandal Mandal 1 kveld 200 kr  

Foredrag om frykt og aggresjon

Vi tilbyr foredrag om frykt og aggresjon. Vi bruker kvelden på å snakke om aggresjon som er fryktrelatert, hvordan det kan oppstå og hva vi kan gjøre for å forebygge det.

Sted Dato Varighet Pris
Mandal Mandal 1 kveld  

Foredrag om hundens språk

Vi tilbyr foredrag om hundens språk. Hva sier hunden? Denne temakvelden snakker vi om hundens språk. Gjennom bilder og filmer ser vi på kommunikasjonen hunder i mellom. Hva kan vi mennesker ta med oss av hundens språk, som gjør samarbeidet vårt enda bedre?

Sted Dato Varighet Pris
Mandal Mandal 1 kveld  

Foredrag om stress

Vi tilbyr foredrag om stress. Er hunden min stresset? I løpet av denne temakvelden vil du få en innføring i symptomer på stress, hva som er stressorer for hunder, hvordan stress påvirker kroppen og hjernen og hva du kan gjøre for å redusere stress hos hunden.

Sted Dato Varighet Pris
Mandal Mandal 1 kveld  

Hundekurs - Mentalstimulering

Vi tilbyr kurs i mentalstimulering. Ta med hunden din på kveldskurs hvor du får en innføring i forskjellige måter å mentalstimulere hunden. Ingen kveldskurs er like. Derfor er det mulig å delta på flere og stadig lære noe nytt.

Sted Dato Varighet Pris
Mandal Mandal 1 kveld 200 kr  
 |  1 2 3   |  Neste side >>