Ingvar Løken utdannet instruktør. Genuint opptatt av familiehundens hverdag. Jeg tilbyr valpekurs , sporkurs, hjemme kurs og privat undervisning samt hjelp til hverdagslydighet. Benytter kun positive metoder. Spør meg om info eller gå innom Buddy sentrum Lillehammer


Gå pent i bånd

Vi tilbyr kurset gå pent i bånd. En hund skal kunne gå rundt som den vil men inneha kunnskap til at når jeg sier vær her så skal hunden trekke inn til min side og oppholde seg der, brukes f.eks ved møtesituasjon.

Sted Dato Varighet Pris
Lillehammer Lillehammer 4 uker 1.500 kr  

Hjelp med hunden - Privat undervisning

Utfordringer i hverdagen? Noen ganger så trenger vi hjelp til å forstå og lære hva vi skal gjøre med uønsket adferd/oppførsel. Vi tilbyr privat undervisningstime hjemme hos deg og/eller der det trengs Du/dere får konkret teoretisk og praktisk løsning.

Sted Dato Varighet Pris
Lillehammer Lillehammer 1 time 500 kr  

Hjemme kurs - Privat timer

Buddy Lillehammer og Hundens ABC tilbyr nå hjemme kurs for deg med valp/ung hund fra 10 uker til 18 mnd. I en travel hverdag eller av andre grunner så er det ikke alltid det passer med faste kurs dager, da er dette kurset for deg.

Sted Dato Varighet Pris
Lillehammer Lillehammer 3 uker 1.500 kr  

Kenneltreff hos oppdretter

Vi tilbyr kenneltreff hos oppdretter. Dette er et kurs der du som oppdretter har tenkt på å invitere valpekjøpere til valpetreff.

Sted Dato Varighet Pris
Hele landet Hele landet 1 helg Avtales kr  

Miljøtrening med Instruktør

Buddy Lillehammer og Hundens ABC inviterer til Miljøtrening med instruktør. Vi trener i forskjellige miljøer satt i system med instruksjon. Maks 10 deltagere, ev. 2 puljer.

Sted Dato Varighet Pris
Lillehammer Lillehammer 1 time 70 kr  

Sporkurs for alle

Vi tilbyr sporkurs for alle. Snuten er en veldig viktig del av hunden som vi kan utnytte for å strekke konsentrasjonen og holde seg på en oppgave over lengre tid. En moro enkel aktivitet alle kan gjøre.

Sted Dato Varighet Pris
Lillehammer Lillehammer 1 helg 1.000 kr  

Unghundkurs

Vi tilbyr unghundkurs. Dette er kurset for de som ikke har vært hos meg eller ikke gått kurs. Noen ganger trenger vi bare litt påfyll av kunnskap og noen ganger har det blitt noen utfordringer. Noen ganger føler vi det gikk bra en stund men nå begynner det å bli utfordrende.

Sted Dato Varighet Pris
Lillehammer Lillehammer 6 uker 1.500 kr  

Valpekurs

Vi tilbyr valpekurs for valper mellom 12 uker og 6 mnd.Det er kjempe viktig å få en god start på å få en lydig hund i hverdagen. På valpekurs tar vi for oss teori og praksis med Positive metoder.

Sted Dato Varighet Pris
Lillehammer Lillehammer 6 uker 1.500 kr