Høyskolen Kristiania Nettstudier

Som nettstudent har du muligheten til å starte eller utvikle karrieren din samtidig som du kan fortsette med dine daglige rutiner. Du får din helt egen personlige veileder som hjelper deg gjennom kursene. I læringsportalen finner du forelesningsvideoene dine, som du kan se så mange ganger du vil. Du finner også oversikt over pensum, læringsmål, oversikt over studieløpet, planleggingsverktøy, øvingsoppgaver, innleveringsoppgaver og funksjonalitet som gir deg mulighet til å kommunisere med både din personlige veileder og medstudenter.

Høyskolen Kristiania har som grunnidé å gjøre utdanning tilgjengelig. Vi setter studenten i fokus og streber hele tiden etter å gjøre utdanning mulig for alle uansett livssituasjon. Derfor har vi også et rikt utvalg av nettstudier.


<< Forrige side  |  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20   |  Neste side >>

Marketing, undervisningsbasert - nettkurs

Vi tilbyr undervisningsbasert nettkurs i Marketing med samlinger. Marketing gjør deg i stand til å analysere og foreta kritiske vurderinger av markedsføringsproblemer og -muligheter.

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 2 år deltid 20.450 kr  

Master of Science in Financial Management - nettkurs

Vi tilbyr nettkurs i Master of Science in Financial Management. MSc in Financial Management gir deg som jobber med finans eller økonomi den nødvendige kunnskapen for å kunne bidra med noe vesentlig der det betyr mest for forretningsvirksomheten: på bunnlinjen.

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 18 måneder Ta kontakt kr  

Master of Science in Marketing - nettkurs

Vi tilbyr kurs i Master of Science in Marketing som nettkurs. MSc in Marketing gir deg en bred innsikt i markedsføringsbegrepet og du vil lære om grunnleggende markedsføringsprinsipper.

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie Ta kontakt kr  

Matematikk 1P - nettkurs

Vi tilbyr kurs i matematikk 1P som nettkurs. Matematikk 1P dekker den mer praktisk orienterte obligatoriske matematikken som gir generell studiekompetanse.

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 18 måneder 5.700 kr  

Matematikk 2P - nettkurs

Vi tilbyr kurs i matematikk 2P som nettkurs. Matematikk 2P dekker den mer praktisk orienterte obligatoriske matematikken som gir generell studiekompetanse.

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 18 måneder 4.050 kr  

Matematikk påbygging Vg3 - nettkurs

Vi tilbyr kurs i matematikk påbygging Vg3 som nettkurs. Matematikk 2P-Y påbygging Vg3 dekker den mer praktisk orienterte obligatoriske matematikken som gir generell studiekompetanse.

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 18 måneder 6.100 kr  

MBA - Master of Business Administration

Vi tilbyr nettkurs i MBA - Master of Business Administration. Master of Business Administration er en internasjonalt anerkjent grad som kan åpne mange dører i arbeidsmarkedet, både i Norge og i utlandet.

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie Ta kontakt kr  

Mergers and Acquisitions - nettkurs

Vi tilbyr kurs i Mergers and Acquisitions som nettkurs. Mergers and Acquisitions gir deg forståelse for hvordan du skal håndtere fusjoner og oppkjøp på riktig måte, for å skape verdier for aksjonærene.

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 2 år deltid 14.550 kr  
<< Forrige side  |  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20   |  Neste side >>