Holsnøy Hundesenter

Hundekurs i Åsane og Nordhordland
Vi har en rekke instruktører med lang og god hundeerfaring samt instruktør utdannelse. Instruktørene har ulik erfaring og kompetanse og vi kan derfor tilby kurs innen det meste i hundesport. Vi jobber stadig med å utdanne og knytte til oss nye kompetente instruktører og bygger opp kompetansen på de vi har knyttet til oss.


 |  1 2   |  Neste side >>

Agility Nybegynner

Dette er en innføring i agility. Kurset er hovedsakelig praktisk, med litt teori. Målet med kurset er at hunden skal ha fått prøvd seg på alle agility-hindrene og mestre de fleste av dem, og at eier skal lære litt om hvordan hun/han kan trene videre på agility.

Sted Dato Varighet Pris
Bergen Bergen 1 helg 2000 kr  

Grunnkurs hundekurs

På kurset lærer du å skille på trening og hverdags lydighet. Du lærer rutiner og grensesetting samt øvelser som er nyttig. Vi benytter positiv innlæring ved hjelp av godbiter samt riktig bruk av stemme og kroppspråk.

Sted Dato Varighet Pris
Bergen Bergen 7 kvelder 2.000 kr  

Handlingskurs med Tine Johnsen

Dette er kurset for deg som har lyst å lære mer hvordan man styrer hunden i agility banen. Kurset er for alle, men man må ha gått et nybegynnerkurs, og hunden må kunne hopp og tunnel.

Sted Dato Varighet Pris
Bergen Bergen 5 kvelder 2.000 kr  

Introkurs blodspor

Blodspor er en morsom aktivitet hvor hunden får brukt sine egenskaper og er for deg som vil aktivisere hunden og/eller få hunden godkjent ettersøkshund.

Sted Dato Varighet Pris
Bergen Bergen 1 helg 2.000 kr  

Nosework nybegynner

Nosework er en hundesport der hunden lærer å søke etter spesifikke dufter i ulike søksområder. Det er en spennende sport som passer for alle hunder og eiere, og samarbeidet om søket bygger relasjon og samspilll mellom deg og hunden din.

Sted Dato Varighet Pris
Bergen Bergen 1 helg 2.300 kr  

Rally lydighet

Rallylydighet er en relativt ny hundesport som spesielt er rettetmot treningsglede, samarbeid og trivsel for hund og fører. I rallylydighet går man en bane på mellom 15-20 skilt, som varierer fra konkurranse til nkurranse.

Sted Dato Varighet Pris
Bergen Bergen 1 helger 2.000 kr  

Runderingskurs

Kurset passer for deg som ønsker å lære rundering. Kurset gir en innføring i rundering og tar for seginnlæringsmetoder og problemløsing.

Sted Dato Varighet Pris
Bergen Bergen 1 helger 2.200 kr  

Sporkurs

Vi tilbyr sporkurs. Kurset gir deg en innføring i spor slik at dette kan bli din nye aktivitet med hunden. Sporsøk er noe alle hunder kan lære. Å lære spor betyr at du skal lære hunden å følge en bestemt lukt på marken / underlaget.

Sted Dato Varighet Pris
Bergen Bergen 3 dager 2.000 kr  
 |  1 2   |  Neste side >>