Havsport Trondheim AS

Kaj Sjølie, daglig leder hos Havsport Dykkersenter,har ledet Trondheims største dykkersenter i nesten 30 år. Flere av Trondheims mest erfarne dykkerinstruktører er tilsluttet Havsport. Kvalitet og trygghet er nøkkelord på våre kurs og vi vil, gjennom kontinuerlig evaluering, sørge for å opprettholde kvaliteten på det vi gjør.


 |  1 2   |  Neste side >>

Dykkelederkurs - PADI Divemaster

Vi tilbyr dykkelederkurset PADI Divemaster. Gjør dykking til mer en enn hobby, bli dykkerleder å du kan gjøre karriere av det du elsker. Motiver nye og gamle dykkere til å oppleve den fantastiske undervannsverdenen.

Sted Dato Varighet Pris
Trondheim Trondheim  

Dykkerkurs - PADI eLearning

Vi tilbyr dykkerkurs - PADI eLearning. Gjennom PADI eLearning har du mulighet til å gjennomføre teoriundervisningen hjemme før kursstart. Etter å ha gjennomført PADI eLearning kan du fullføre dykkerkurset hos hvilken som helst PADI dykkerskole, både i Norge og utlandet.

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 1.350 kr  

Dypdykking - Equipment specialist-kurs

Vi tilbyr ypdykking - Equipment specialist-kurs. Det nye dykkerutstyret ditt trenger vedlikehold for at du skal kunne ha glede av det år etter år, meld deg på her å lær hvordan.

Sted Dato Varighet Pris
Trondheim Trondheim 1 dag 1.200 kr  

Dypdykking - Prøvedykk

Vi tilbyr prøvedykk. Dykkere har en hel verden av muligheter og steder å oppdage som andre ikke får ta del i. Prøv et dykk for å kjenne på følelse under vann før du melder deg på et PADI Open Water kurs.

Sted Dato Varighet Pris
Trondheim Trondheim 450 kr  

Grunnkurs - PADI Open Water Diver

Vi tilbyr grunnkurs - PADI Open Water Diver. Dykkerkurs hos Havsport Dykkersenter er lagt opp med mest mulig komfort, faglig utbytte og personlig oppfølging for deg som elev. Vår profesjonelle stab av erfarne dykkeinstruktører og dykkeledere gjør alt for å gi deg det beste utgangspunktet som dykker!

Sted Dato Varighet Pris
Trondheim Trondheim 7 dager 5.950 kr  

PADI Basic Freediver

Vi tilbyr kurset PADI Basic Freediver. Ta det første steget mot å oppdage fridykking, få selv oppleve friheten og livet under vann helt uforstyrret.

Sted Dato Varighet Pris
Trondheim Trondheim 2 kvelder 2.500 kr  

PADI Dykkerinstruktørkurs

Vi tilbyr PADI Dykkerinstruktørkurs. Å lære bort dykking gir deg mulighet til å dele din entusiasme for livet under vann, samtidig som du gjør akkurat det du liker best – å være i, rundt og under vann. Lev drømmen, bli dykkerinstruktør.

Sted Dato Varighet Pris
Trondheim Trondheim 5 kvelder  

PADI Dypere dykking - PADI Deep Diver Speciality

Vi tilbyr PADI Dypere dykking - PADI Deep Diver Speciality. Vil du dykke ned i dypet, oppleve livet på 40 meters dybde sikkert og trygt. Utrolige opplevelser og utfordringer på nye dybder starter her.

Sted Dato Varighet Pris
Trondheim Trondheim 1 helg 3.000 kr  
 |  1 2   |  Neste side >>