Havsport Trondheim AS

Kaj Sjølie, daglig leder hos Havsport Dykkersenter,har ledet Trondheims største dykkersenter i nesten 30 år. Flere av Trondheims mest erfarne dykkerinstruktører er tilsluttet Havsport. Kvalitet og trygghet er nøkkelord på våre kurs og vi vil, gjennom kontinuerlig evaluering, sørge for å opprettholde kvaliteten på det vi gjør.


 |  1 2   |  Neste side >>

Dykke - PADI Instruktørkurs - PADI OWSI

Liker du mennesker, har en lidenskap for dykking og ønsker å leve et ekstraordinært liv - bli en dykkerinstruktør. Å lære bort dykking gir deg mulighet for å dele din entusiasme for livet under vann, samtidig som du gjør akkurat det du liker best - å være i, rundt og under vann.

Sted Dato Varighet Pris
Trondheim Trondheim 5 kvelder  

Dykkelederkurs - PADI Divemaster

Dykkelederkurset fører frem til sertifisering som PADI Divemaster, og er den første profesjonelle ratingen i PADIs utdanningsstige. Som dykkeleder kan du være ansvarlig for dykketurer, eller du kan assistere en instruktør under dykkerkurs.

Sted Dato Varighet Pris
Trondheim Trondheim  

Dykkerkurs - PADI eLearning

Skal du ta dykkerkurs i utlandet? Eller kanskje du bare ønsker å ta teoriundervisningen i ro og mak hjemme?

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie  

Dypdykking - Equipment specialist-kurs

Dykking innebærer for de aller fleste en investering i dykkerutstyr. Normalt er dette en investering du kan ha glede av i mange år fremover. Desverre er det ikke alle dykkere som er klar over at utstyret krever vedlikehold for å fungere problemfritt i mange år.

Sted Dato Varighet Pris
Trondheim Trondheim 1 dag 1.200 kr  

Dypdykking - Prøvedykk

Har du lyst til å oppleve en helt ny verden? Første steget er å ta et prøvedykk med Havsport i Pirbadet, Trondheims største og beste badeanlegg. Her dykker du sammen med en instruktør under hele dykket, og får oppleve den unike følelsen av å være vektløs og puste under vann.

Sted Dato Varighet Pris
Trondheim Trondheim 450 kr  

Grunnkurs - PADI Open Water Diver

Dykkerkurs hos Havsport Dykkersenter er lagt opp med mest mulig komfort, faglig utbytte og personlig oppfølging for deg som elev. Vår profesjonelle stab av erfarne dykkeinstruktører og dykkeledere gjør alt for å gi deg det beste utgangspunktet som dykker!

Sted Dato Varighet Pris
Trondheim Trondheim 7 dager 5.950 kr  

PADI Basic Freediver

Ta det første steget mot å oppdage fridykking, få selv oppleve friheten og livet under vann helt uforstyrret.

Sted Dato Varighet Pris
Trondheim Trondheim 1.650 kr  

PADI Dypere dykking - PADI Deep Diver Speciality

Ønsker du nye utfordringer, utvikle deg som dykker og oppleve dypere dykking? Det finnes så mye under vann, og noe av det vi ønsker å se ligger kanskje litt dyperer enn det du kan dykke til i dag. Det er spesielt vrak og vegg dykk med koraller som er årsak til at dykkere ønsker å dykke dypere.

Sted Dato Varighet Pris
Trondheim Trondheim 1 helg 3.000 kr  
 |  1 2   |  Neste side >>