Havsport Dykkersenter AS

Havsport Dykkersenter ble etablert i 1983. Etter den tid har vi utdannet mer enn 20.000 sportsdykkere. Flere av landets mest erfarne dykkerinstruktører er tilknyttet Havsport og vi er fortsatt en av de fremste utdanningsinstitusjoner i landet. Kvalitet, oppfølging og trygghet er nøkkelord på våre kurs. Vi gjennomfører en kontinuerlig evaluering av våre kurstilbud for alltid å opprettholde best mulig kvalitet på det vi gjør. Vi tilbyr alle kurs innen PADI, verdens største og mest anerkjente dykkerorganisasjon for sportsdykkere. Ditt nye dykkersertifikat fra PADI vil gi deg den beste mulighet for å dykke hvor du måtte ønske i hele verden. Kaj Sjølie er en av bransjens mest erfarne dykker. I mer en 30 år har han solgt og utført service på dykkerutstyr. I tillegg har han kjørt et utall dykkerturer og utdannet nye dykkere. Signe Selven er PADI Course Instructor og kan utdanne dykkere på alle nivå. Hun har utdannet over tusen dykkere og arrangerer spennende dykkerturer i hele verden


 |  1 2   |  Neste side >>

Dypdykking - Prøvedykk

Vi tilbyr prøvedykk. Dykkere har en hel verden av muligheter og steder å oppdage som andre ikke får ta del i. Prøv et dykk for å kjenne på følelse under vann før du melder deg på et PADI Open Water kurs.

Sted Dato Varighet Pris
Trondheim Trondheim 450 kr  

Grunnkurs - PADI Open Water Diver

Vi tilbyr grunnkurs - PADI Open Water Diver. Dykkerkurs hos Havsport Dykkersenter er lagt opp med mest mulig komfort, faglig utbytte og personlig oppfølging for deg som elev. Vår profesjonelle stab av erfarne dykkeinstruktører og dykkeledere gjør alt for å gi deg det beste utgangspunktet som dykker!

Sted Dato Varighet Pris
Trondheim Trondheim 7 ganger 6.950 kr  

PADI Advanced Open Water Diver

Ønsker du å utvikle deg som dykker og lære å dykke under nye forhold og dypere vann, da er fortsettelsen på ditt dykkereventyr her. Havsport dykkersenter arrangerer videregående dykkerkurs hver uke!

Sted Dato Varighet Pris
Trondheim Trondheim 4 dager Fra 3.750 kr  

PADI Basic Freediver

Vi tilbyr kurset PADI Basic Freediver. Ta det første steget mot å oppdage fridykking, få selv oppleve friheten og livet under vann helt uforstyrret.

Sted Dato Varighet Pris
Trondheim Trondheim 2 kvelder 2.500 kr  

PADI Divemaster kurs - Dykkelederkurs

Vi tilbyr PADI dykkelederkurs. Gjør dykking til mer en enn hobby, bli dykkerleder å du kan gjøre karriere av det du elsker. Motiver nye og gamle dykkere til å oppleve den fantastiske undervannsverdenen.

Sted Dato Varighet Pris
Trondheim Trondheim Ta kontakt kr  

Padi Dry Suit - Tørrdraktkurs

Vi tilbyr spesialkurs - Dry Suiut - Tørrdraktsdykking. Har du tatt dykkerkurs i utlandet og ønsker å lære deg å dykke med tørrdrakt eller trenger du et oppfriskningskurs, da er dette kurset for deg.

Sted Dato Varighet Pris
Trondheim Trondheim 1 dag 2.950 kr  

PADI Dypere dykking - PADI Deep Diver Speciality

Vi tilbyr PADI Dypere dykking - PADI Deep Diver Speciality. Vil du dykke ned i dypet, oppleve livet på 40 meters dybde sikkert og trygt. Utrolige opplevelser og utfordringer på nye dybder starter her.

Sted Dato Varighet Pris
Trondheim Trondheim 1 helg 3.000 kr  

PADI Enriched Air Diver (Nitroxkurs)

Vi tilbyr spesialkurset Enriched Air / Nitroxkurs. Bruk mer tid der du ønsker- under vann! Dykk med nitrox vil gi deg som dykker lengre tid under vann og kortere overflateopphold.

Sted Dato Varighet Pris
Trondheim Trondheim 2.250 kr  
 |  1 2   |  Neste side >>