Vil du ta supre bilder? Lære å bruke kameraet, lære lys og komposisjon – eller bli proff med mobiltelefonen? Eller kanskje bli med på en fototur sammen med andre fotointeresserte? Vi har kurs for nybegynneren, fotoentusiasten og den reiseglade.


 |  1 2 3   |  Neste side >>

Fotobok i Lightroom

Har du lyst til å lære proff Fotobok-design? Jeg har jobbet mye med design av fotobøker, og har veldig lyst til å dele dette med dere. Lær hvordan man planlegger allerede i fotograferingen, hvordan man setter sammen og hvordan man lager et spennende design på Fotoboken.

Sted Dato Varighet Pris
Oslo, Lambertseter Oslo, Lambertseter 26.01.2021 1 kveld26.01.2021 1.490 kr  

Fotokurs i Marrakech og Sahara

Bli med på en “tidsreise” til Marokko og opplev en helt annerledes verden med et eldorado av fotomotiv. Marrakech med et yrende folkeliv og den spennende souken (marked), de små landsbyene utenfor allfarvei hvor dagliglivet leves med esel og kjerre og bør på ryggen.

Sted Dato Varighet Pris
Marokko Marokko 8 dager fra 14.900 kr  

Fotokurs i Villajoyosa Spania

Vi tilbyr fotokurs i Villajoyosa i Spania. Ta de beste bildene i vennekretsen din og lær direkte fra fotografene. Gjør som mange andre fotointeresserte har gjort og lær foto på en spennende reise.

Sted Dato Varighet Pris
Spania Spania 5 dager 9.950 kr  

Fotokurs i Villajoyosa Spania - portrett

Vi tilbyr portrettfotokurs i Villajoyosa Spania. Vil du lage virkelig gode portrettbilder? Forbedre innholdet ditt i sosiale medier? Fotografere spanske modeller på spennende locations under veiledning av to profesjonelle fotografer?

Sted Dato Varighet Pris
Spania Spania 5 dager fra 9.950 kr  

Fotokurs ved Akerselva

Vi tilbyr fotokurs ved Akerselva. Vil du fotografere som en fotograf? Bli med to prisbelønte fotografer på vandring langs Akerselva og fotografer under veiledning. Vi vil fokusere på innholdet i bildene, hvordan utnytte lyset og hva man skal se etter.

Sted Dato Varighet Pris
Oslo, Grünerløkka Oslo, Grünerløkka 1 kveld fra 1.290 kr  

Fotosafari på kystperlen Smøla

Spennende fotosafari på Nordmøre, Smøla er en av norges største og mest særegne øygrupper. Du vil oppleve den unike skjærgården, fiskeværet Veiholmen hvor “tiden har stått stille”, værbitte fyr, vindmølleparken, de særegne Tustnafjellene, det helt unike “prærielandskapet” og det magiske lyset.

Sted Dato Varighet Pris
Smøla Smøla 20.08.2021 4 dager20.08.2021 7.800 kr  

Fototrening - Lær hvordan du tar bilder som gir “stopp-effekt”

KnekkKoden. Lag bilder som tiltrekker seg engasjement . Fototrening - Lær hvordan du tar bilder som gir “stopp-effekt” i sosiale medier

Sted Dato Varighet Pris
Oslo, Lambertseter Oslo, Lambertseter 6 uker 6.990 kr  

Fotoworkshop på fortet, Mysen

Vi tilbyr kreativ fotoworkshop i et mystisk gammelt festningsanlegg. Hvordan lage svevebilder eller spøkelsesbilder? Utnytt lyset best mulig og lag spennende komposisjoner. Lær spennende fototeknikker.

Sted Dato Varighet Pris
Eidsberg / Mysen Eidsberg / Mysen 24.04.2021 1 helg24.04.2021 5.950 kr  
 |  1 2 3   |  Neste side >>