Vil du ta supre bilder? Lære å bruke kameraet, lære lys og komposisjon – eller bli proff med mobiltelefonen? Eller kanskje bli med på en fototur sammen med andre fotointeresserte? Vi har kurs for nybegynneren, fotoentusiasten og den reiseglade.


 |  1 2 3   |  Neste side >>

Fotokurs - gratis nettseminar

Vi tilbyr gratis nettseminar i fotografering. Hvordan går det med fotograferingen din? Blir ikke bildene slik du helst vil? Min fotohverdag ble brått snudd på hodet tordag 12. mars. Påmeldingene til kurs stoppet og det var ikke lenger mulig å holde kurs på Lambertseter.

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 1 dag Gratis kr  

Fotokurs i Marrakech og Sahara

Bli med på en «tidsreise» til Marokko og opplev en helt annerledes verden med et eldorado av fotomotiv. Marrakech med et yrende folkeliv og den spennende souken (marked), de små landsbyene utenfor allfarvei hvor dagliglivet leves med esel og kjerre og bør på ryggen.

Sted Dato Varighet Pris
Marokko Marokko 8 dager fra 14.900 kr  

Fotokurs i Villajoyosa Spania

Vi tilbyr fotokurs i Villajoyosa i Spania. Ta de beste bildene i vennekretsen din og lær direkte fra fotografene. Gjør som mange andre fotointeresserte har gjort og lær foto på en spennende reise.

Sted Dato Varighet Pris
Spania Spania 5 dager fra 8.450 kr  

Fotokurs i Villajoyosa Spania - portrett

Vi tilbyr portrettfotokurs i Villajoyosa Spania. Vil du lage virkelig gode portrettbilder? Forbedre innholdet ditt i sosiale medier? Fotografere spanske modeller på spennende locations under veiledning av to profesjonelle fotografer?

Sted Dato Varighet Pris
Spania Spania 5 dager fra 9.950 kr  

Fotokurs ved Akerselva

Vi tilbyr fotokurs Akerselva. Vil du fotografere som en fotograf? Bli med to prisbelønte fotografer på vandring langs Akerselva og fotografer under veiledning. Vi vil fokusere på innholdet i bildene, hvordan utnytte lyset og hva man skal se etter.

Sted Dato Varighet Pris
Oslo, Grünerløkka Oslo, Grünerløkka 21.04.2020 (+1) 1 kveld21.04.2020 (+1) fra 1.290 kr  

Fotoworkshop på fortet, Mysen

Vi tilbyr kreativ fotoworkshop i et mystisk gammelt festningsanlegg. Lær spennende fototeknikker. Hvordan lage svevebilder eller spøkelsesbilder? Utnytt lyset best mulig og lag spennende komposisjoner.

Sted Dato Varighet Pris
Eidsberg / Mysen Eidsberg / Mysen 1 dag fra 2.690 kr  

Fotoworkshop på Færøyene

Vi tilbyr fotoworkshop på Færøyene. Spektakulære Færøyene med stupbratte klipper, ville fosser, grønnkledde fjell og beitende sauer. To fotografer ønsker deg velkommen til fotoworkshop med læring, opplevelse og spektakulære landskap.

Sted Dato Varighet Pris
Færøyene Færøyene 5 dager 8.450 DKK +overnatting kr  

Kamera trinn 1

Vi tilbyr fotokurs i kamera trinn 1. Du kan delta med speilrefleks-/ systemkamera eller kompaktkamera.

Sted Dato Varighet Pris
Eidsberg / Mysen Eidsberg / Mysen 4 timer fra 1.190 kr  
Nesodden Nesodden 12.05.2020 4 timer12.05.2020 fra 1.190 kr  
Oslo, Lambertseter Oslo, Lambertseter 4 timer fra 1.190 kr  
 |  1 2 3   |  Neste side >>