Glåmdal Hundesenter

Vi er to hundetrenere som har spesialisert oss innen adferd og problemløsning. Hos oss vil du lære om hundens språk, og du vil lære mer om hvordan du kan forstå din egen hund, og alle signalene den sender. Dere vil få en bedre kommunikasjon og det blir mindre rom for misforståelser i dagliglivet.

Vi fokuserer på samarbeid mellom eier og hund, hvor tillit og trygghet er viktig. Metodene vi bruker er basert utelukkende på nyere forskning og er bygget opp rundt positiv innlæring og forsterking. Vi er tilgjengelige for privattimer, konsultasjoner og hundeluftetjenester, vil også med jevne mellomrom ha ulike kurs og foredrag.


Hverdagslydighetkurs

Vi tilbyr Hverdagslydighetkurs. Hverdagslydighetskurset er åpent for alle hunder over 2 år, uavhengig av om de har vært på kurs tidligere eller ei.

Sted Dato Varighet Pris
Kongsvinger Kongsvinger 7 uker 1.800 kr  

Konsultasjon timer

Vi tilbyr konsultasjoner ved små og store utfordringer i hundeholdet. Vårt mål er å hjelpe deg som hundeeier til en enklere og bedre hverdag med hunden din. Sammen med eier løser vi både store og små problemer, og jo tidligere man tar tak i dem desto enklere er de som regel å løse.

Sted Dato Varighet Pris
Kongsvinger Kongsvinger Avtales kr  

Privat timer

Vi tilbyr privat timer. Disse passer bra når problemet er noenlunde klart, eller om man har bestemte ting man ønsker å trene på. Dette fordi vi under en privattime fokuserer på praktisk veiledning i den situasjonen hvor problemet oppstår.

Sted Dato Varighet Pris
Kongsvinger Kongsvinger Avtales kr  

Torsdagstreninger

Vi tilbyr torsdagstreninger. Disse er gratis for alle og uten påmelding. Her trener vi på passering, har ro-trening og noen poster med mental aktivisering, samtidig som vi er åpne for forslag til hva vi kan gjøre.

Sted Dato Varighet Pris
Kongsvinger Kongsvinger Gratis kr  

Unghundkurs

Vi tilbyr unghundkurs. Unghundkurset har fokus på hunden i ‘tenårings-perioden’, hvor hormonene raser og alt som innebærer fart og spenning lokker mye mer enn å gjøre som man får beskjed om.

Sted Dato Varighet Pris
Kongsvinger Kongsvinger 7 uker 1.800 kr  

Valpekurs

Vi tilbyr valpekurs. For å få en best mulig start på livet er det viktig at valpen tidlig får utvikle sin nysgjerrighet og selvtillit, og at den får oppleve mestring i hverdagen.

Sted Dato Varighet Pris
Kongsvinger Kongsvinger 7 uker 1.800 kr